Fogszínű restauráció

Csupán csekély foganyag feláldozásával járó helyreállítás, mivel a speciális fényt kibocsájtó fotopolimerizációs lámpa hatására megkeményedő tömőanyag egy ragasztólakk (bond) segítségével rögzül az előzetesen kondicionált fogfelszínhez. Ezt nevezzük adhezív technikának az esztétikai ill. kozmetikai fogászatban is.

A funkcionális esztétikai fogászatra specializálódott orvosaink éppúgy figyelmet fordítanak a természetes formák és a helyes fogsorzáródás kialakítására, mint a fogszín egyezőségére. Leggyakrabban csak az igen időigényes és nagy precizitást igénylő rétegzési technikák által tudjuk biztosítani a kívánt hatást. Front fogak direkt restaurációval történő helyreállítása során éppúgy szükség lehet mosolytervezésre, mint kerámiahéjakkal történő kozmetikai fogászati rekontrukció alkalmával.

kozmetikai fogászat
Fogszínű restauráció: kiindulás

letört fogak restaurálása
Letört fogak

kozmetikai fogászat, Vanini-restauráció
Vanini-restaurációk

Inlay/onlay (betét)

A rágófogak területén alkalmazott legmagasabb szakmai igényeket is kielégítő esztétikai fogászati helyreállítási technika. Általában a kifúrt üregről vett precíziós lenyomatvétellel indul, majd fogtechnikai laboratóriumban készül el a tökéletesen anatómikus és esztétikus betét. Ezt a fogorvos a második kezelés alkalmával az üregbe ragasztja.

kozmetikai fogászat, amalgám tömés
Amalgám tömés

kozmetikai fogászat Budapest, inlay betét
Inlay

esztétikai fogászat, inlay betét
Inlay-ek in situ

Fotók és fogorvosi munka: Dr. Grosz János, 2009.

Ingyenes árajánlat kéréséhez kérjük klikkeljen ide!

SmileCenter — The Dental Spa

Cím: 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15. IV/6
Email: info@smilecenter.hu
Telefon: +36 1 312 3727
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 19:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva

Népszerű címkék