Kövessen bennünket:
Az ország első Dental Spa rendelője

High-tech az Ön szolgálatában

You are here:

Fogászati teleszkóp szemüveg

A szájüregben dolgozni, annak anatómiai adottságai (rossz rálátás és hozzáférés), valamint a benne található fogak relatív kicsi mérete miatt nem könnyű dolog. Ezeken a pici felületeken kell a fogorvosnak sokszor tized milliméternyi pontossággal beavatkozásokat végezni. Vajon elég pontos-e az emberi szem (mely a hétköznapi helyzetekben tökéletesen teljesít) ebben az értelemben? Szerintünk NEM ! Ezért a szükséges szituációkban minden orvosunk hosszú évek óta rutin szerűen alkalmazza azt a speciálisan fogorvosi célra kifejlesztett teleszkóp szemüveget, mellyel mindent 3-5x-ös nagyításban látunk a szájüregben. (kép: tel.szem)

TIPP: mindíg tekintse intő jelnek, ha fogorvossa nem rendelkezik ilyen eszközzel!

Mikroszkópos kezelés

Fogspecialista

Csúcstechnológiás Zeiss mikros zkópunk nagyításában  kezeléseink során az elérhető legprecízebb, akár századmilliméternyi pontossággal történnek beavatkozásaink.Bodrogi doktor hazai és nemzetközi előadásainak elsődleges témája az un. mikro-invazív beavatkozások. Ez azt a megközelítést jelenti, hogy csupán minimális, kontaktlencse vékonyságú kerámia restaurációkkal képes a helyreállításait végrehajtani, ami ilyen professzionális eszközök nélkül lehetetlen lenne. 

Digitális professzionális fogászati-és portrai fotózás

A rendelőt felszereltük ún. Stomathovisiograph-fal (digitális intraorális kamerával), mely nagyszerű segítség az aktuális panaszok diagnosztizálásában. E készülék a szájüregben képes rögzíteni a kezelés előtti és utáni állapotokat is, ezzel a fogorvosi beavatkozások eredménye és hatékonysága azonnal lemérhető. Képi dokumentációnk további eszköze a nagyfelbontású tükör reflexes fotózás speciális fogászati vakurendszerekkel. Kiemelt szerepe van a fogpótlások készítésekor, mivel a beavatkozás környezeti viszonyai (arc, ajak formája, íve, szomszédos fogak színei, rétegződései stb.) professzionális képek formájában rögzíthetőek és ezeket interneten a laborba küldve kaphat a technikus teljesebb képet a helyreállítással kapcsolatos elvárásokról.

Fogspecialista

Arcíves átvitel és artikulátorok

A fogpótlások készítésekor felmerülő egyik legkomolyabb feladat az állcsontok helyzetének és záró pozíciójának pontos reprodukálása a labor munkafolyamatai számára. Ez csak un. arcíves átvitel és egyéni értékű artikulátorok használatával biztosítható. Ezek segítségével érjük el, hogy a pótlásaink nem csak esztétikusak, hanem funkcionálisan is a legmagasabb értéket képviselik.

Hi-tech fogfehérítő készülékek

Amerikai fogfehérítésA fogak fehérítésének leghatásosabb és legmodernebb módja az un. professzionális rendelői fehérítés. A beavatkozás a nemzetközi standardok szerint folyik úgy Los Angelesben mint Budapesten.

Számítógép vezérelte érzéstelenítés

Fájdalommentes fogászatRendelőnk felismerve pácienseink igényét Magyarországon elsők között alkalmazza azt a még világújdonságnak számító érzéstelenítési technikát, melynek segítségével valóban fájdalommentesen, sőt – ami sok esetben még fontosabb szempont- a környező szövetek (ajak, nyelv, arc stb.) zsibbadása nélkül vagyunk képesek a beavatkozásokat végrehajtani. A számítógép vezérelt készülékkel lehetőség nyílik akár egyetlen fog érzéstelenítésére is úgy, hogy nem kell még órákig szenvednie a zsibbadástól. Nem kell munkájából kiesnie, napirendjét felborítania, nyugodtan ebédelhet, tárgyalhat, amint elhagyta a rendelőt..

SmileCenter — The Dental Spa

  • Cím: 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15. IV/6
  • Email: info@smilecenter.hu
  • Telefon: +36 1 312 3727
  • Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 19:00
    Péntek: 9:00 - 15:00
    Szombat - Vasárnap: zárva