Kövessen bennünket:
Az ország első Dental Spa rendelője

Implantátum beültetés

You are here:
Alt

A fogbeültetés helyi érzéstelenítésben történik, így nem nem jár fájdalommal. A fogászati kezelésekben használatos helyi érzéstelenítőkkel (Ultracain, Lidocain) tökéletes fájdalommentességet lehet elérni.

Egy fogimplantátum behelyezéséhez csupán 1,5-2 cm-es metszést ejtünka nyálkahártyán. Ezt követően a CT vizsgálat által előre pontosan meghatározott pozícióba egy speciális sebészeti készülék segítségével elvégezzük az implantátum helyének kialakítását a csontban. Mindeközben enyhe rezgésen kívül semmi nem érezhető.

A tiszta titánból készített csavar a menetek segítségével könnyen, de stabilan becsavarható a csontba. A SmileCenterben kizárólag a legmegbízhatóbb, több mint 40 éve piacvezető Nobel Biocare, illetve MegaGen implantátumokat ültetjük be, melyek világszerte közel 100%-os sikeraránnyal rendelkeznek.

Az implantátum beültetését követően a legtöbb esetben azonnal az implantátumba helyezünk egy ún. gyógyulási fejet, mely mellett összevarrjuk az ínyt fel nem szívódó fonallal. A varratokat a 10-14. napon távolítjuk el. A varratszedés fájdalmatlan, 1-2 perces beavatkozás.

A gyógyulási fej egy kör keresztmetszetű titán „sapka”, mely néhány hét alatt megformázza az ínyt, így a lenyomatvételhez már nem lesz szükség sem sebészi metszésre, sem érzéstelenítésre. Az implantátum gyógyulási ideje sinus-lift alkalmazása esetén 6-8 hónap, ezután a lenyomatvételt követően 1-2 hét alatt készül el az Ön végleges pótlása.

Az implantátumon rögzített koronák teljesen a saját fog érzetét és funkcióját nyújtják. Ezzel tudjuk biztosítani fogai és fogínye hosszú távú egészségét és esztétikus megjelenését.

Ingyenes árajánlat kéréséhez kérjük klikkeljen ide!

SmileCenter — The Dental Spa

  • Cím: 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15. IV/6
  • Email: info@smilecenter.hu
  • Telefon: +36 1 312 3727
  • Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 19:00
    Péntek: 9:00 - 15:00
    Szombat - Vasárnap: zárva