Specialitásaink

Prevenció

Alt

Ahol más rendelők munkája véget ér, mi ott is folytatjuk. Miután általános fogászati, esztétikai fogászati, kozmetikai fogászati, vagy akár fogimplantátum kezelése vagy kezelési sorozata befejeződött, mi nem hagyjuk magára. Tudjuk, hogy megelőzni, megőrizni mindig egyszerűbb. Önnek is, nekünk is. Azzal is tisztában vagyunk, hogy minden korosztálynak, férfiaknak és nőknek más és más az igénye, sajátossága.

Ennek érdekében alakítottuk ki a csak ránk jellemző Smile for Life egészségmegőrző programunkat, melynek része a rendszeres szűrés, ellenőrzés és a különböző prevenciós-karbantartó kezelések tudományos elvek szerinti kombinációja. A program alappillére a szájhigiénés profilaxis. Azonban ennek is különböző szintjei vannak az Ön speciális egyedi igényeinek megfelelően.

Több mint 25 év tapasztalatából megértettük, a fogakat otthon PROFESSZIONÁLIS minőségben tisztítani nem egyszerű. Nincs hagyománya, nincs megfelelő fóruma, sok a félreértés, félrevezető reklám... Emiatt biztosítjuk Önnek, hogy megmutatjuk, "megtanítjuk", hogyan kell valójában fogait ápolnia, annak érdekében, hogy ideje, energiája, pénze ne vesszen kárba egy komolyabb beavatkozást követően. Kollégáink speciális "I-TOP" képzést követően örömmel állnak rendelkezésére.

 

Minimál program

15.000 Ft

Idő szűkében van? 15 perc alatt érezhetően és látványosan megtisztítjuk fogait. A kezelés ugyan nem annyira mélyreható, mint Klasszik csomagunk esetében, de lássuk be, néha előfordul, hogy egyszerűen nincs annyi időnk magunkra, mint amennyit szeretnénk.
 Térjen vissza hozzánk egy hónapon belül és Smile For Life kezeléseink közül választása szerint egyikre 15% kedvezményt biztosítunk.

Időtartam: 15 perc

 

Klasszik program

21.000 Ft

Ezen klasszikus programunk keretein belül fogainak tisztaságát speciális Piezon® fogkő-eltávolítással biztosítjuk. A csillogásról pedig polírozással gondoskodunk. Hogy mosolyának ragyogása tartós legyen, szájápolási tanácsokkal is ellátjuk.

Időtartam: 45 perc

 

Gyémántfény Program

25.000 Ft

Egyik legnépszerűbb kezelésünk, mely amellett, hogy kiemelt figyelmet fordít fogai esztétikájára, egészséges fogakat és fogínyt is eredményez. 
A nagy hatásfokú, ám kíméletes Piezon® fogkő-eltávolítást követően a legrejtettebb elszíneződéseket is eltüntetjük fogairól Prophy-EZ Jet készülékünkkel, majd magasfényű gyémántpolírozó pasztával adjuk meg fogainak a megérdemelt ragyogást és fehérséget. A program befejezéseként tudományos vizsgálatokkal is igazolt Hialuronan® géllel állítjuk helyre fogínye egészségét.

Időtartam: 60 perc

 

Big Smoke, avagy "komoly" dohányosoknak

29.000 Ft

A dohányzás jól ismert módon sárgás-barnás árnyalatúra színezi a fogakat. A kifejezetten dohányosoknak kialakított program kombinálja az ultraszónikus Piezon® scalinget, a Prophy-EZ Jet tisztítást és a méltán népszerű gyémántfény-polírozást, hogy eltüntesse a nikotin okozta elszíneződéseket. A kezelés intenzitásának hála szembetűnő lesz az eredmény. Ahhoz azonban, hogy fogai eredeti fehérségét is visszanyerje igen gyakran nélkülözhetetlen a fogfehérítés is. Éppen ezért ajánljuk minden kedves vendégünknek, aki e kombinációt választja, az otthoni fogfehérítést 25% kedvezménnyel.

Időtartam: 75 perc

SmileCenter — The Dental Spa

Cím: 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15. IV/6
Email: info@smilecenter.hu
Telefon: +36 1 312 3727
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 19:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva

Népszerű címkék