Őszinte és elégedett

Mosolyt varázsolunk arcára

A SmileCenter 25 éve magas színvonalon szolgálja ki a minőségre igényes páciensek szükségleteit komplex fogászati kezeléseken keresztül.

A SmileCenter 25 éve magas színvonalon szolgálja ki a minőségre igényes páciensek szükségleteit komplex fogászati kezeléseken keresztül. Az ez idő alatt összegyűjtött tapasztalatainknak köszönhetően folyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy Ön mindvégig biztonságban érezze magát a kezelések során. Rendelőnkben a fogorvoslás teljes palettája elérhető.

Célunk etalonnak lenni a szakmában, és garantálni a páciensek maximális elégedettségét. Tudjuk, hogy komplex fogászati kezeléseinken keresztül magasabb szintre emeljük az emberek életminőségét, egészségügyi állapotát, fogsoruk esztétikáját és funkcióját. Azért dolgozunk minden nap, hogy Ön visszakapja a felszabadult és önfeledt mosolygás érzését.

Milyen területeken számíthat
a SmileCenter szakértelmére?

Digitális smile design
Esztétikai fogászat
Kozmetikai fogászat
Fogszabályozás
Implantáció
Prevenció

Több ezer sikeresen
elvégzett kezelés

Több ezer sikeresen elvégzett kezelést tudhatunk magunk mögött, amelyek mind dokumentálásra kerültek, így mindig tudunk mutatni Önnek egy olyan mosolyt, amely az Ön problémájához hasonló, sikeres megoldás eredménye.

év
tapasztalat
0 +
átalakított
fogsor
0 +
elkészített
kerámia
0 +

Rólunk mondták

Örülök annak, hogy Bodrogi doktor úr figyelt arra, hogy úgy legyen szebb a mosolyom, hogy megmaradjon az arcom jellege, karaktere, természetessége, azaz a személyiségem.

Dér Heni

Nekem is egy-két hét volt, amíg hozzászoktam az új mosolyomhoz a tükörbe nézve… Egyértelműen nagyobbakat mosolygok most az emberekre. Meg bátrabban. Bátrabban.

Dobó Kata

Azt javasolnám a hölgyeknek, hogy mielőtt bárminemű szépészeti beavatkozásra szánnák el magukat, mindenképpen a fogaikat tetessék rendbe! Éveket tagadhatunk le, és innentől kezdve adott lesz a mosoly varázsereje.

Kaszás Helga

Kikapcsolódni egy fogászati rendelőben? Sosem gondoltam volna,hogy ilyen létezik! Miòta megbizonyosodtam a szakmai háttérről és a profizmusról, azóta olyan, mintha wellnessezni járnék a Belvárosba

Gyarmati Gábor

Ha kinyitom a számat, szép, jó és pontos hangok jönnek ki rajta. Az én számba nem lehet akárhogy belenyúlni. Szépen, jól és pontosan kell. Itt ez megvan. Ezért járok ide.

Palya Bea

Gyerekkoromtól kezdve életem szerves részét képezte a gyakori fogorvosi ellátás. A SmileCenterben végre komplex megoldást kaptam problémáimra, több orvos összehangolt munkája vezetett a végső eredményhez. Mindig is vidám természetű voltam, de most szeretek igazán teli szájjal nevetni.

Bokor Mariann

Az én történetem, egy kamaszkori párnacsata. Egy letört fog miatt szégyenlős mosoly. Itt a nyugodt profizmus ötvöződik a teljes bizalmammal… Szeretek ide járni. Szerettem biztos, jó illatú szakértő kezek által ragyogó mosolyúvá válni. Azóta is mosolygok egyfolytában, még álmomban is 🙂 Köszönöm!

Boksay Rita

Mit kaptam Tőletek? Bebizonyosodott, hogy a fogorvosi szék nem egyenlő a fájdalommal. Ettől sokkal fontosabb, hogy az Életminőségem hatalmasat javult, hiszen újra merek hangosan nevetni! Nem kell többé szégyenkeznem, takargatnom! Ismét úgy viselkedhetek, amilyen vagyok! Nem kell hallanom, hogy apa morcos!

Lengyel Csaba

Körülbelül egy évvel ezelőtt választottam Dr. Fenyő Attilát a további fogászati beavatkozásaimhoz. Régóta tervezett álmom vált valóra az Ő segítségével. Mindamellett, hogy alapos és széleskörű szakmai ismerettel rendelkezik, megbízható és alázatos. Én teljes szívemből ajánlom Őt.

Csák Leila

Az egész folyamat egy igazi varázslat, amelynek köszönhetően sokkal nyitottabbá váltam, újra bátran mosolygok, sőt imádok mosolyogni. Köszönöm, hogy visszaadták a mosolygás örömét!

Csikós Éva

Tsereteli Nino doktornővel a kezelést részletesen megbeszéltük, a problémámat nagyfokú odafigyeléssel követte. A doktornőtől nemcsak fogászati kezelést, hanem lelki problémám miatt kedves vigasztalást is kaptam. Szép mosollyal, büszkén távoztam a rendelőből.

Kaiser Enikő

Mintha újjászülettem volna! Új fogakkal...

Bertók-Kovács Andrea

Sokszor elgondolkodom: Így is lehet csinálni? Ha tehetném, megóvnék mindenkit a rossz fogorvos választástól, de így csak annyit tehetek, higgyék el nekem, hogy amennyiben Dr. Bodrogi Attilát választják, mind szakmailag, mind emberileg a legjobbat kapják. Köszönöm, hogy ez számomra megadatott.

Csatáriné Varga Ibolya

Média megjelenések

Videó lejátszása

Dér Heni

Videó lejátszása

Trendmánia

Videó lejátszása

Bespoke smile – Dobó Kata

Videó lejátszása

Bespoke smile – Smile stories – Andrea

Videó lejátszása

Bespoke smile – Smile stories – Helga

Videó lejátszása

Bespoke smile – Smile stories – Katalin

State-of-the-art technológia
az önfeledt mosolyért

Mindig is vágyott arra, hogy önfeledten mosolyoghasson? Legyen tökéletes mosolya a digitális mosolytervezéssel!

Büszkék vagyunk, hogy elsők között használjuk Magyarországon a világszinten elérhető legmodernebb technológiát a páciensek kezelésének megtervezéséhez. Ami számunkra a jelen, az más fogászatoknál csupán a jövő. Digitálisan tudunk adatot rögzíteni, tervezni, kiszámítani, látványtervet készíteni.

A Digitális Smile Design (DSD) vagy digitális mosolytervezés lehetővé teszi, hogy Ön páciensként részt vehessen mosolya megtervezésében és ki is próbálhassa azt, még a kezelések megkezdése előtt.

Az így elkészült digitális analízist, diagnózist és kezelési tervet a látványterv követi, hogy megmutassuk Önnek azokat az eredményeket, amelyekre a modern fogászat képes. Ebben a fázisban lesz alkalma látni és átérezni, hogy milyen élmény teljesen elengednie magát és önfeledten mosolyogni!

Amiért pácienseink hezitálás nélkül
döntöttek a SmileCenter mellett

Komplexitás és teljesen lefedettség a fogorvoslásban

A SmileCenter rendelőjében minden megtalálható, amire az Ön fogsorának helyreállításához szükség van: felkészült orvosok és csúcsminőségű gépek és eszközök. Épp ezért a fogorvoslás teljes palettája elérhető, az általános szájhigiénés kezeléstől a fogfehérítésen át a fogimplantátum beültetéséig, az esztétikai fogászati és kozmetikai fogászati beavatkozásoktól a komprehenzív beavatkozásokig és a fogszabályozásig. Ezzel garantáljuk, hogy Önnek soha nem kell máshová fordulnia a problémáival.

Ön mindvégig a legjobb kezekben lesz

Miután elkészül és elfogadásra kerül a digitálisan megtervezett kezelési terv, kirendelünk Ön mellé egy koordináló orvost, aki garantálja az eljárás zavartalan lebonyolítását a kezelés kezdetétől a végéig. Mivel rendelőnk 25 éve magas színvonalon szolgálja ki a minőségre igényes páciensek szükségleteit, az ez idő alatt összegyűlt tapasztalatainknak köszönhetően, folyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy Ön mindvégig a legjobb kezekben legyen, és biztonságban érezze magát nálunk.

Célunk etalonnak lenni a fogászatban

A SmileCenter a Kossuth téren, elegáns és igényes környezetben várja a pácienseket. De nemcsak a külcsín, hanem a szakmaiság tekintetében is törekszünk élen járni a fogászatban.

Dr. Bodrogi Attila víziója mindig is az volt, hogy egy olyan rendelőt építsen fel, amely etalon a fogorvosi szakmában. A legbüszkébb a csapatára, melyben az orvosok és az asszisztensek hajlandóak odatenni magukat, és ezt a missziót nap mint nap teljesítve tesznek hozzá a rendelő fejlődéséhez, hogy a SmileCenter egyre magasabb szakmai elismerésben részesüljön, és hogy minden egyes páciens maximálisan elégedett legyen a kezelésével.

celunk-etalonnak-lenni-1

Kérjen időpontot állapotfelmérésre vagy keressen minket bármilyen felmerülő kérdésével!

Elérhetőségünk

SmileCenter

1055 Budapest, Kossuth L. tér 13-15. IV/6.

+36 1 312 3727

office@smilecenter.hu

1055 Budapest,
Kossuth L. tér 13-15. IV/6.

 

+36 1 312 3727

 

office@smilecenter.hu

Időpontot foglalok