AJÁNLATKÉRÉS ÉS INFORMÁCIÓ
AJÁNLATKÉRÉS ÉS INFORMÁCIÓ

Személyes konzultáció

A SmileCenterben folyó komprehenzív szemléletű munka  indokolja, hogy minden páciensünk személyre szabott kezelési tervet kapjon! Ezt minden esetben az első személyes konzultáció alapján készítjük el, ahol tájékozódunk az Ön igényei, szándékai felől és ezeket vetjük össze azokkal a szakmai szempontokkal, melyeket a vizsgálat során észleltünk.
Ezek alapján egyszerű esetben már a konzultáció végén lehetősége van tájékozódni a várható költségek felől, a tervet és árajánlatot kérésére nagyon rövid időn belül átadjuk. Egy konzultáció 15-60 percet vesz  igénybe, ezért kérjük, előre gondolja át tervezett kezelésével kapcsolatos kérdéseit, aggályait, így a rendelkezésre álló időben sokkal hatékonyabban tudunk válaszokat is adni Önnek.

A konzultáció menete

Az első alkalommal minden páciens esetében szükséges egy panoráma RTG felvétel, melyet itt a rendelőben elkészítünk (amennyiben nem rendelkezik 3 hónapnál nem régebbi másutt készült felvétellel). Abban az esetben, ha fogimplantátum miatt keres bennünket, úgy CBCT felvételt készítünk. Rendelőnk első sorban az esztétikai fogászatra, kozmetikai fogászatra, fogszabályozásra  és fogimplantátumokra specializálódott, ezért követjük azt a nemzetközi gyakorlatot, hogy minden komplex kezelési tervhez és főleg smile makeover-hez elkészítünk egy speciális fotó sorozatot, mind “stúdió fotók”, mind ún. intraorális  fotók (makro felvételek) formájában. Ezek segítségével készülhet el a mosolytervezés, mely valós információk (arc és fog analízis) alapján mutaja meg a lehetőségeket a változtatásra. A design (terv) alapján tudjuk elkészíteni a viasz modellt, valamint az ún. mock up-ot, ami lehetővé teszi, hogy Ön még a kezelések megkezdése előtt pontosan lássa a tervezett végeredményt.
Ilyen alaposságú tervezés és kezelési terv összeállítás komoly felkészültséget és sok időt igényel, emiatt követjük azt a szintén nemzetközi protokollt, hogy a konzultációt két lépcsőben folytatjuk le.
Első alkalom az ún. információ gyűjtés (CT, RTG, fotózás, vizsgálat stb.) és második alkalommal történik meg a kezelési terv prezentálása. Az írásos tervet ezen a második megbeszélésen adjuk át Önnek.  

Rendelői munkamegosztás

A SmileCenter esztétikai fogászat  rendelőjében a kezeléseket illetően munkamegosztás folyik, bizonyos beavatkozásokat csak egyes orvosaink végeznek. Már bejelentkezéskor nagyon fontos megjelölnie,  milyen kezelés (probléma) miatt keresi rendelőnket, így a megfelelő szakemberhez kerülhet már első körben is, elkerülve az esetleges újabb konzultáció szükségességét. A rendelőben folyó munka Dr.Bodrogi Attila szakmai irányítása alatt folyik, Ő a felelőse az egyes részfeladatok koordinálásának is.

Fogászati beavatkozások szintjei

Árképzésünket igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a hozzánk bizalommal forduló valamennyi páciens megtalálja a számára  megfelelő beavatkozási szintet. Mivel rendelőnk évek óta meghatározó szereplője a hazai esztétikai fogászati és kozmetikai fogászati életnek, beavatkozásainkat  3 alapvető kategóriába soroljuk.

  • PREMIUM LEVEL beavatkozások,
  • XPERT LEVEL beavatkozások, valamint
  • BESPOKE beavatkozások.

Az XPERT  beavatkozásokat Dr. Bodrogi Attila akkreditált kollégáival közösen végzi, az Amerikai Kozmetikai Fogászati Akadémia és a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia protokolljai alapján. A BESPOKE beavatkozások Dr. Bodrogi kizárólagos részvételével történnek speciális, egyedi igényekkel jelentkező páciensek számára. Erről részleteket a konzultáción, illetve a www.bodrogi.com oldalon ismerhet meg.

Fizetési feltételek és lehetőségek

Minden beavatkozást a kezelés napján szükséges rendezni. Fogtechnikai hátteret igénylő munkák esetén a teljes összeg 50%-a lenyomatvételkor, a fennmaradó rész pedig a beragasztáskor aktuális.
Fizetés lehetséges Visa, MasterCard és AmericanExpress bankkártyával, illetve készpénzzel.
Az egészségpénztárak többségével szerződésben állunk, így ez a fizetési lehetőség is adott az Ön számára.

SMILECENTER árkérdés

Garancia

A SmileCenter nagy hangsúlyt fektet az Ön biztonságára, ezért a rendelőben végzett beavatkozások után garanciát vállalunk:

Nobel Biocare/Straumann/Megagen AnyRidge implantátum 10 év
Cirkon korona 3 év
Préskerámia korona 2 év
e.Max korona 2 év
e.Max Makeover Veneer, Inlay, Onlay 2 év
Fémkerámia korona 2 év
Fotopolimerizációs restauráció 1 év

A garancia érvényesítése feltételekhez kötött, melyről részletes tájékoztatást fog kapni az általunk kiadott garancia levélben.