Kövessen bennünket:

Az ország első Dental Spa rendelője

Csontpótlás

You are here:
Alt

Implantációhoz szükséges csontállomány

Amennyiben sok idő, évek telnek el egy vagy pláne több fog elvesztését követően, sajnos számolnunk kell azzal, hogy a foghiány miatt a környező csont volumene jelentősen csökken. Ez a dimenzió vesztés gyakran hiúsítja meg a hagyományos elvek szerinti fogbeültetést. Ahhoz ugyanis, hogy a beültetett fogimplantátum funkcióstabil legyen, megfelelő mennyiségű csontállomány szükséges körülötte.

Augmentációs csontpótló technikák

Szerencsére ma már ismertek és study-k által bizonyítottak azok az ún. augmentációs (csontpótló) technikák, melyek réven újra lehetőség nyílik a fogimplantátum beültetésre, igaz egy többlet beavatkozás által. A kaliforniai UCLA élenjáró kutató és képzőhely az augmentációs technikák terén. Dr. Bodrogi is ott szerezte meg posztgraduális képzését ebben a témában.

Az eljárás lényege, hogy vagy saját csonttal vagy szintetikus csontpótló anyaggal egészítjük ki a defektus helyét és lefedjük egy speciális barrier membrán anyaggal. A regeneráció a szervezet természetes folyamatai által jön létre mintegy 6-9 hónap alatt.

Ingyenes árajánlat kéréséhez kérjük klikkeljen ide!

SmileCenter — The Dental Spa

  • Cím: 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15. IV/6
  • Email: info@smilecenter.hu
  • Telefon: +36 30 482 6040
  • Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 19:00
    Péntek: 9:00 - 15:00
    Szombat - Vasárnap: zárva