Kövessen bennünket:

Az ország első Dental Spa rendelője

Dr. Bodrogi Attila

You are here:

A SmileCenterben minden kezelés Dr. Bodrogi Attila szakmai irányítása alatt történik.
Bodrogi doktor a funkcionális esztétikai fogászat specialistája, kozmetikai fogászati szakértő.Egyetemi tanulmányait a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végezte, ahol 1992-ben summa cum laude minősítéssel diplomázott. Ezt követően a magán praxisban kezdte meg fogorvosi tevékenységét. Már pályája elején elkötelezte magát a minőségi munka, a mindig napra kész ismeretek megszerzése mellett. Ennek érdekében mind a mai napig nagy hangsúlyt fektet a tudomány folyamatos követésére évi több ezer oldalnyi nemzetközi szakirodalom áttanulmányozása formájában. Gyakorlati és elméleti tapasztalatait egy ideig a Szegedi Egyetem oktatójaként hasznosította, majd 2014-ben létrehozta önálló továbbképző központját: Bodrogi Institute. Training Center for Advanced Dentistry. Előadásai világszerte nagy szakmai elismerésnek örvendenek.

Kozmetikai fogászat

“Magánrendelőmben 1995 óta igyekszem a nemzetközi standardok szerint dolgozni. 2008-ban szakítottam a hagyományokkal és Magyarországon elsőként létrehoztam a Dental Spa koncepciót, egy olyan rendelői milliőt, mely egy teljesen új megközelítésben végzi a páciensek evidence based kezeléseit. A rendelői csapatmunka segítségével szakterületi allokálás biztosítja az átfogó ellátást. Komprehenzív szemléletemnek köszönhetően koordinálom a rendelőm egyik specialitását jelentő teljes rekonstrukciókat. A velem dolgozó szakorvosok egy belső akkreditációs vizsga során adnak bizonyosságot felkészültségükről.

"Tapasztalaim átadása hosszú évek óta fontos szempont az életemben. Így számos hazai kongresszuson való előadásomat és publikációmat követően a nemzetközi megmérettetést sem tudtam elodázni.
A nemzetközi szakmai lapokban és online forumokon rendszeresen publikálok. 
2014-ben elnyertem az Európai Kozmetikai Fogászati Társaság (ESCD) “ The Great Beauty Award” (Az év legjobb esete) díját. Egyedüli magyar fogorvosként meghívást kaptam az amerikai központú Dental Technician Guild társaságba. Tavaly megkaptam a Academy of Osseointegration Activ Member statuszát is.

Szintén 2014-ben az AIOP (Olasz Fogpótlástani Akadémia) nemzetközi versenyén a döntőben végeztem.Egy korábbi időszakban a Szegedi Egyetem oktatója is voltam esztétikai fogászat tárgyban.2014-ben azonban létrehoztam a Bodrogi Institute - Education Center for Advanced Dentistry-t, melyben elsősorban kislétszámú LIVE DEMO képzéseket és hands-on tréningeket tartok, gyakran külföldi előadók bevonásával is.

2015 szeptemberében a Dél-Afrikai Esztétikai Fogászati Akadémia meghívására előadó körutat tartottam 4 nagyvárosban Minimally Invasive Implant and Restorative Dentistry címmel. Októberben az ESCD Cannes-i kongresszusán a kozmetikai fogászat sympoziumon tartottam előadást.

2017. februárban meghívott Expert előadóként a DentalXp Las Vegas-i symposiumon tartok előadást. http://www.dentalxp.com/xperts/abodrogi

Beválasztottak az “International Aesthetic Masters 2015” elit előadói csapatába is.

A napi munkám során immár 13 éve nagy hangsúlyt fektetek a fotó dokumentációra és a nagyításban történő preparálásra, műtéti technikák alkalmazására. Emiatt 2015-ben a rendelőt felszereltem egy új csúcs-technológiás Zeiss mikroszkóppal is.

Hitem szerint a magas szintű fogorvosi munka értéket teremt és igen gyakran életminőséget  javít,  ezt az értéket igyekszem közvetíteni mind a szakma, mind a páciensek számára! Szeretném mindennapi beavatkozásainkkal is bizonyítani, hogy Magyarországon is lehet világszínvonalú  munkát végezni."

 

Tagságok

 • Amerikai Kozmetikai Fogászati Akadémia,
 • Európai Kozmetikai Fogászati Társaság,
 • Nemzetközi Arcesztétikai Akadémia,
 • valamint alapító tag a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémiában.

Implantológiai ismereteit a UCLA (Los Angeles – USA) Master Program in Implantology keretei között szerezte meg, a komplex, funkcionális látásmódot pedig a floridai Dawson Academy for Complex Dentistry curriculum résztvevőjeként alakította ki.

Négy gyermekes apa.Dr.Bodrogi Attila vagyok, a Semmelweis Egyetemen 1992-ben szereztem fogorvos diplomát SUMMA CUM LAUDE minősítéssel. 

SmileCenter — The Dental Spa

 • Cím: 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15. IV/6
 • Email: info@smilecenter.hu
 • Telefon: +36 30 482 6040
 • Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 19:00
  Péntek: 9:00 - 15:00
  Szombat - Vasárnap: zárva