Dr. Daubner Barbara
Dr. Daubner Barbara

Dr. Daubner Barbara-fogszabályozás


A komprehenzív szemlélet szerves része a harapási anomáliák, illetve az egyes fogak helyzeti elváltozásainak felülvizsgálata és egységes orvoslása, a fogszabályozás.


Akkreditált csapatomba olyan kollégát kerestem, aki innovatív szakértelemmel, fiatalos lendülettel és elhivatottsággal valósítja meg a funkció-és esztétika egyensúlyát a fogorvoslásban.


Ezért Daubner doktornőre esett a választásom aki a fogszabályozás legkorszerűbb technikáit képviseli, és aki tudását kedves és jókedélyű attitűddel ötvözi.


Szívügye a páciensekkel való közvetlen és barátságos kapcsolat kialakítása, hisz a fogszabályozás hosszas folyamat, ezért is vallja, a vidám, biztonságot sugárzó hangulat megteremtése, a harmonikus orvos-páciens együttműködés a várt eredmény elérése érdekében döntő fontosságú.


Lépésről lépésre, minden momentumról tájékoztatja pácienseit, munkájára legjellemzőbb a lelkiismeretesség, az oldott légkör megteremtése, és a naprakész szakmai tudás alkalmazása, a legkorszerűbb módszerek elsajátítása és kivitelezése.


Nyitott az újdonságokra, ezért a legfejlettebb szakmai eljárások folyamatos megismerése érdekében továbbképzések, kurzusok lelkes résztvevője. 

 

Dr. Daubner Barbara jelenleg szülési szabadságát tölti, ezen időszak alatt Dr. Sipos Anna helyettesíti.

 

Kapcsolat
Kapcsolat

Kérjen időpontot szakorvosunkhoz!

SmileCenter — The Dental Spa

Cím: 1055 Budapest
Kossuth L. tér 13-15. IV/6.


Telefon: 36 30 482 6040

Email: office@smilecenter.hu