Dr. Geiszelhardt Bence
Dr. Geiszelhardt Bence

Dr. Geiszelhardt Bence - szájsebészet, implantológia


Geiszelhardt doktor mind szakmailag, mind emberileg azt a globális szemléletet képviseli, mely összhangban áll jómagam és csapatom hitvallásával, azaz elhivatottságának mozgatója az életminőséget javító orvosi szaktudás és emberi összefogás.


Fogorvosi diplomájának megszerzése után, rezidens évei alatt körvonalazódott sebészet iránti érdeklődése és elköteleződése, ezért ennek fényében dento-alveoláris sebészeti szakvizsgát tett, kiválóan megfelelt minősítéssel, s e preferált szakterületen tökéletesítette tevékenységét és szaktudását, erősítve orvosi csapatomat.


Szabadidejében önkéntesként segíti az egyetemi klinikán dolgozó kollégái munkáját, illetve részt vesz a fiatal szakorvos jelöltek gyakorlati képzésében is, továbbá rendszeresen továbbképzéseken vesz részt hazánkban és külföldön egyaránt.


Munkájában különösen inspirálja az elméleti tervezés és a manuális kivitelezés fázisa, a tervszerű gondolkodás és megvalósítás összehangolása.


Meggyőződése szerint a kiindulási helyzetből lépésenként halad a végső, komplex megoldás felé, olyan kezelésekkel, melyek a páciens számára szakmailag legadekvátabbak, mert számára legfontosabb páciens kényelme, komfortérzete és a beavatkozások magas színvonalú ellátása.


Belső motiváltsága mellett megnyilvánul emberszeretete, empátiája és türelme, ezért szakmai töltekezése mellet külön örömet jelent számára, ha a szájsebészeti beavatkozás előtt és alatt kedves, türelmes bánásmódjával megnyugtathatja a hozzá forduló pácienseket.

Kapcsolat
Kapcsolat

Kérjen időpontot szakorvosunkhoz!

SmileCenter — The Dental Spa

Cím: 1055 Budapest
Kossuth L. tér 13-15. IV/6.


Telefon: 36 30 482 6040

Email: office@smilecenter.hu