Kövessen bennünket:

Az ország első Dental Spa rendelője

Esztétikai implantációs fogpótlások

You are here:
Alt

Fogbeültetés és esztétika

Amennyiben a foghiány az elülső, így látható területen alakult ki, fokozott figyelmet érdemel annak megszüntetése is! Az implantáció célja nem egyszerűen a hiány eltüntetése és a fog(ak) pótlása, hanem annak legtermészetesebb kinézetű megvalósítása. Ez szakmailag azt jelenti, hogy egy implantációs beavatkozást már a tervezés fázisában a végső cél ismeretében kell mérlegelni és ennek megfelelően kell az egyes lépéseket végrehajtani.

Fogimplantáció komplex szemléletmóddal

Figyelni kell a csont kontúrokra, az íny biotípusára (vastagságára), a szemben levő fogak helyzetére, a szomszédos fogak ínylefutására stb. Sokszor szükség van – főleg korábban eltávolított fogak esetén – csontpótlásra, olykor íny (kötőszövet) vastagításra is. A fogimplantátumot pedig háromdimenziósan a megfelelő helyre kell beültetni. Ehhez sablonok, tervek készülnek előzetesen. Az ilyen szemléletű beavatkozás minden szempontból magasabb használati és esztétikai értékű végeredményt nyújt.

Dr. Bodrogi ezeket a módszereket  2008-ban a kaliforniai UCLA-n sajátította el és ötvözi az amerikai kozmetikai fogászati akadémia mosolytervezési protokolljával.

Az utóbbi években mint implantációs és implant protetikai specialista világszerte tart előadásokat, továbbképzéseket ebben a témában.

Dr. Bodrogi Attila esztétikai fogászat

Ingyenes árajánlat kéréséhez kérjük klikkeljen ide!

SmileCenter — The Dental Spa

  • Cím: 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15. IV/6
  • Email: info@smilecenter.hu
  • Telefon: +36 30 482 6040
  • Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 19:00
    Péntek: 9:00 - 15:00
    Szombat - Vasárnap: zárva