High-tech az Ön szolgálatában
High-tech az Ön szolgálatában

Fogászati teleszkóp szemüveg

A szájüregben dolgozni, annak anatómiai adottságai (rossz rálátás és hozzáférés), valamint a benne található fogak igen kicsi mérete miatt nem könnyű dolog. Ezeken a pici felületeken kell az esztétikai fogászatra, kozmetika fogászatra, endodonciára, ill. fogimplantátum behelyezésre szakosodott fogorvosnak sokszor tized milliméternyi pontossággal beavatkozásokat végezni. Vajon elég pontos-e az emberi szem (mely a hétköznapi helyzetekben tökéletesen teljesít) ebben az értelemben? Szerintünk NEM ! Ezért a szükséges szituációkban minden orvosunk hosszú évek óta rutin szerűen alkalmazza azt a speciálisan fogorvosi célra kifejlesztett teleszkóp szemüveget, mellyel mindent 3-5x-ös nagyításban látunk a szájüregben. 

TIPP: mindíg tekintse intő jelnek, ha fogorvossa nem rendelkezik ilyen eszközzel!

 

Mikroszkópos kezelés

high-tech fogszabályozás felnőttkorban

Csúcstechnológiás Zeiss mikroszkópunk nagyításában  kezeléseink során az elérhető legprecízebb, akár századmilliméternyi pontossággal történnek beavatkozásaink.Bodrogi doktor hazai és nemzetközi előadásainak elsődleges témája az un. mikro-invazív beavatkozások az esztétikai fogászat, kozmetikai fogászat és fogimplantátum behelyezés területén . Ez azt a megközelítést jelenti, hogy csupán minimális, kontaktlencse vékonyságú kerámiahéjkal képes a helyreállításait végrehajtani, fogimplantátumait a legprecizebben behelyezni, ami ilyen professzionális eszközök nélkül lehetetlen lenne.  

 

Digitális professzionális fogászati-és portrait fotózás

csúcstechnológiás fogászat

A rendelőt felszereltük egy a kozmetikai fogászatban nélkülözhetetlen "fotó stúdióval,, mely nagyszerű segítség az aktuális állapot analízisében,  diagnosztizálásában. Az itt készülő fotók szolgálhatnak alajául az esetlegesen szükséges mosolytervezés folyamatának.  Képi dokumentációnk további eszköze a nagyfelbontású tükör reflexes fotózás speciális fogászati vakurendszerekkel. Kiemelt szerepe van a fogpótlások készítésekor, mivel a beavatkozás környezeti viszonyai (arc, ajak formája, íve, szomszédos fogak színei, rétegződései stb.) professzionális képek formájában rögzíthetőek és ezeket interneten a laborba küldve kaphat a technikus teljesebb képet a helyreállítással kapcsolatos elvárásokról. Emellett így képes rögzíteni a kezelés előtti és utáni állapotokat is, ezzel az esztétikai fogászati beavatkozások eredménye és hatékonysága azonnal lemérhető. A rendelőt vezető Bodrogi doktor rendszeresen tart előadásokat, ír cikkeket fogászati fotózás témában.

 

Arcíves átvitel és artikulátorok

Nemcsak a teljes rekonstrukciók, de az esztétikai fogászati, valamint kozmetikai fogászati  beavatkozások alkalmával felmerülő egyik legkomolyabb feladat az állcsontok helyzetének és záró pozíciójának, valamint funkciós mozgásának pontos reprodukálása a labor munkafolyamatai számára. Ez csak un. arcíves átvitel és egyéni értékű artikulátorok használatával biztosítható. Ezek segítségével érjük el, hogy a pótlásaink nem csak esztétikusak, hanem funkcionálisan is a legmagasabb értéket képviselik, mely a hosszútávú tartósság első számú záloga. Rendelőnkben az un. Dawson-elvek szerint állítjuk helyre a fogazatot, melyekkel Dr. Bodrogi Attila szakmai vezető a floridai Dawson Academy curriculum-án ismerkedett meg és alkalmaz 2005 óta.

 

Professzionális  in-office  fogfehérítés

A fogfehérítésnek leghatásosabb és legmodernebb módja az un. professzionális rendelői fehérítés. A beavatkozás a nemzetközi standardok szerint folyik úgy Los Angelesben mint Budapesten.

 

Számítógép vezérelte érzéstelenítés

számítógép vezérelte fájdalommentes fogászatRendelőnk felismerve pácienseink igényét Magyarországon elsők között alkalmazza azt a még világújdonságnak számító érzéstelenítési technikát, melynek segítségével valóban fájdalommentesen, sőt – ami sok esetben még fontosabb szempont- a környező szövetek (ajak, nyelv, arc stb.) zsibbadása nélkül vagyunk képesek a beavatkozásokat végrehajtani. A számítógép vezérelt készülékkel lehetőség nyílik akár egyetlen fog érzéstelenítésére is úgy, hogy nem kell még órákig szenvednie a zsibbadástól. Nem kell munkájából kiesnie, napirendjét felborítania, nyugodtan ebédelhet, tárgyalhat, amint elhagyta a rendelőt.. 

 
Kapcsolat
Kapcsolat

Kérjen időpontot szakorvosunkhoz!

SmileCenter — The Dental Spa

Cím: 1055 Budapest
Kossuth L. tér 13-15. IV/6.


Telefon: 36 30 482 6040

Email: office@smilecenter.hu