Kövessen bennünket:

Az ország első Dental Spa rendelője

High-tech az Ön szolgálatában

You are here:

Fogászati teleszkóp szemüveg

A szájüregben dolgozni, annak anatómiai adottságai (rossz rálátás és hozzáférés), valamint a benne található fogak relatív kicsi mérete miatt nem könnyű dolog. Ezeken a pici felületeken kell a fogorvosnak sokszor tized milliméternyi pontossággal beavatkozásokat végezni. Vajon elég pontos-e az emberi szem (mely a hétköznapi helyzetekben tökéletesen teljesít) ebben az értelemben? Szerintünk NEM ! Ezért a szükséges szituációkban minden orvosunk hosszú évek óta rutin szerűen alkalmazza azt a speciálisan fogorvosi célra kifejlesztett teleszkóp szemüveget, mellyel mindent 3-5x-ös nagyításban látunk a szájüregben. (kép: tel.szem)

TIPP: mindíg tekintse intő jelnek, ha fogorvossa nem rendelkezik ilyen eszközzel!

Mikroszkópos kezelés

high-tech fogszabályozás felnőttkorban

Csúcstechnológiás Zeiss mikros zkópunk nagyításában  kezeléseink során az elérhető legprecízebb, akár századmilliméternyi pontossággal történnek beavatkozásaink.Bodrogi doktor hazai és nemzetközi előadásainak elsődleges témája az un. mikro-invazív beavatkozások. Ez azt a megközelítést jelenti, hogy csupán minimális, kontaktlencse vékonyságú kerámia restaurációkkal képes a helyreállításait végrehajtani, ami ilyen professzionális eszközök nélkül lehetetlen lenne. 

Digitális professzionális fogászati-és portrai fotózás

A rendelőt felszereltük ún. Stomathovisiograph-fal (digitális intraorális kamerával), mely nagyszerű segítség az aktuális panaszok diagnosztizálásában. E készülék a szájüregben képes rögzíteni a kezelés előtti és utáni állapotokat is, ezzel a fogorvosi beavatkozások eredménye és hatékonysága azonnal lemérhető. Képi dokumentációnk további eszköze a nagyfelbontású tükör reflexes fotózás speciális fogászati vakurendszerekkel. Kiemelt szerepe van a fogpótlások készítésekor, mivel a beavatkozás környezeti viszonyai (arc, ajak formája, íve, szomszédos fogak színei, rétegződései stb.) professzionális képek formájában rögzíthetőek és ezeket interneten a laborba küldve kaphat a technikus teljesebb képet a helyreállítással kapcsolatos elvárásokról.

csúcstechnológiás fogászat

Arcíves átvitel és artikulátorok

A fogpótlások készítésekor felmerülő egyik legkomolyabb feladat az állcsontok helyzetének és záró pozíciójának pontos reprodukálása a labor munkafolyamatai számára. Ez csak un. arcíves átvitel és egyéni értékű artikulátorok használatával biztosítható. Ezek segítségével érjük el, hogy a pótlásaink nem csak esztétikusak, hanem funkcionálisan is a legmagasabb értéket képviselik.

Hi-tech fogfehérítő készülékek

fogfehérítés eredményeA fogfehérítésnek leghatásosabb és legmodernebb módja az un. professzionális rendelői fehérítés. A beavatkozás a nemzetközi standardok szerint folyik úgy Los Angelesben mint Budapesten.

Számítógép vezérelte érzéstelenítés

számítógép vezérelte fájdalommentes fogászatRendelőnk felismerve pácienseink igényét Magyarországon elsők között alkalmazza azt a még világújdonságnak számító érzéstelenítési technikát, melynek segítségével valóban fájdalommentesen, sőt – ami sok esetben még fontosabb szempont- a környező szövetek (ajak, nyelv, arc stb.) zsibbadása nélkül vagyunk képesek a beavatkozásokat végrehajtani. A számítógép vezérelt készülékkel lehetőség nyílik akár egyetlen fog érzéstelenítésére is úgy, hogy nem kell még órákig szenvednie a zsibbadástól. Nem kell munkájából kiesnie, napirendjét felborítania, nyugodtan ebédelhet, tárgyalhat, amint elhagyta a rendelőt..

SmileCenter — The Dental Spa

  • Cím: 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15. IV/6
  • Email: info@smilecenter.hu
  • Telefon: +36 30 482 6040
  • Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 19:00
    Péntek: 9:00 - 15:00
    Szombat - Vasárnap: zárva