Kövessen bennünket:

Az ország első Dental Spa rendelője

Incognito fogszabályozás

You are here:
Alt

Láthatatlan fogszabályozó készülék

Az INCOGNITO teljes mértékben egyénre szabott készülék! Az INCOGNITO fogszabályozó készülék a fogak belső oldalára kerül felhelyezésre, így teljes mértékben láthatatlan marad, egy valóban esztétikus készülék lesz. Senki nem fogja észrevenni, hogy fogszabályozó készüléket visel, ha csak el nem árulja. Az INCOGNITO láthatatlan fogszabályozót a legkorszerűbb és legprecízebb technológiával gyártják, és 100 százalékosan egyénre szabják, igazodva az Ön fogainak formájához és elhelyezkedéséhez, biztosítva ezzel a kívánt végeredményt. Az INCOGNITO fogszabályozás készülékkel nagyon hatékony a fogmozgatás.

Láthatatlan fogszabályozó minden korosztálynak

Az INCOGNITO készülék hatékony fogszabályozás felnőttkorban is, hiszen bármely maradó foggal rendelkező korosztály viselheti, 12-13 éves kortól a végtelenségig. Bárki, aki esztétikus megjelenésre vágyik, vagy akit zavar a hagyományos, látható készülék viselése. Azok a gyerekek és felnőttek, akiknek maradandó fogaik épek, vagy megfelelőképpen helyreállítottak, viselhetnek INCOGNITO készüléket.

Láthatatlan fogszabályzás időtartama

Az INCOGNITO fogszabályozás készülékkel a fogszabályozó kezelések időtartama általában rövidebb a hagyományos készülékekhez képest, ugyanakkor minden páciens egyedi, ezért a fogszabályozó szakorvos tudja csak meghatározni, mennyi ideig fog a kezelés tartani.

Milyen az INCOGNITO készülék?

Az INCOGNITO készülék egy speciális aranyötvözetből készült rendszer, amely 100 százalékban allergia mentességet biztosít, az amúgy fémallergiával rendelkező páciensek számára. Az INCOGNITO készülék az ajak felőli oldalról láthatatlan, mivel a fogak belső oldalára kerül felhelyezésre, a szájpadlás illetve nyelv felől, az optimális kényelem, megjelenés és hatékonyság érdekében mindenki számára egyedi kialakítással, igazodva a páciens fogainak formájához és méretéhez. A készülék nem zavarja önt beszéd közben, néhány hetes megszokási időt követően. Az INCOGNITO kezelés során különleges iWires™-ívek segítik a helyes fogmozgatást.

Hogyan készül az INCOGNITO készülék?

Az INCOGNITO fogszabályozás 100 százalékosan testre szabott, a kívánt eredmény eléréséért. Első lépésként a  fogszabályozó szakorvos által levett lenyomatokat eljuttatjuk a 3M németországi laboratóriumába, ahol a laboratórium munkatársai a lenyomat alapján az INCOGNITO készüléket a legújabb CAD/CAM robot-technológiával és iWires™-ívvekkel együtt készítik el. Jelenleg nincs a piacon más fogszabályzó készülék, amely 100 százalékosan egyénre szabottan készülne. Az INCOGNITO 6-8 hét elteltével visszaérkezik a fogorvosi rendelőbe, majd speciális egyénre adaptált felhelyezési technikával a páciens fogainak nyelv illetve szájpadlás felőli oldalára kerül.

Az INCOGNITO készülék költségesebb, mint a hagyományos?

A INCOGNITO készülékek laboratóriumi költségei az egyedi tervezés és kivitelezés miatt, lényeges magasabbak a hagyományos készülékekhez viszonyítva. Az INCOGNITO láthatatlan fogszabályozó készülékek ára így lényegesebben magasabb lehet a hagyományos készülékekétől.

Ingyenes árajánlat kéréséhez kérjük klikkeljen ide!

 

SmileCenter — The Dental Spa

  • Cím: 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15. IV/6
  • Email: info@smilecenter.hu
  • Telefon: +36 30 482 6040
  • Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 19:00
    Péntek: 9:00 - 15:00
    Szombat - Vasárnap: zárva