Mi az esztétikai fogászat?
Mi az esztétikai fogászat?

Esztétikai fogászat

Az esztétikai fogászat nem különálló ága a fogászatnak, hanem egy más fajta megközelítése a beavatkozásoknak. Ennek során a fogorvos a természeteshez nagyban hasonlatos restaurációkat (helyreállításokat) végez, ügyelve az ép fogazatra jellemző anatómiai struktúrák (fogformák, rágófelszín) és harmonikus fogszín visszaállítására. Ez a fogorvos részéről speciális felkészültséget, sokkal több idő ráfordítást, haladó technikák és a legjobb minőségű esztétikai fogászati anyagok alkalmazását követeli meg. 

Manapság a legtöbb rendelő palettáján szerepelnek esztétikai fogászati beavatkozások, de ez egy igen kényes terület. A páciensek nagyon gyakran csalódnak, mikor egy kezelés befejeztével a végeredmény nem tölti el őket feltétlen örömmel.

Esztétikai fogászat

TIPP: Mindig kérjen az Ön esetéhez hasonló “típusú” referencia fotókat (melyek az adott rendelőben készültek), mielőtt belefog egy ilyen esztétikai fogászati kezelésbe!
A felvételek minősége és a látott végeredmény már jól mutahatja, mire is számíthat. Photoshop (digitális manipuláció) és ún. stock fotók használata mindig “gyanús”.

Rendelőnkben a AACD ( amerikai kozmetikai fogászati akadémai) protokoljait alkalmazzuk és esztétikai fogászat témában rendszeresen tartunk belső továbbképzéseket, melyeken Dr. Bodrogi Attila szakmai igazgató, esztétikai fogászati, kozmetikai fogászati, valamint fogimplantátum szakértő ismerteti orvosainkkal a nemzetközi előadásai során átadott ismereteit.

Honlapunkkon bemutatott esztétikai fogászati erdemények (előtte-utána képek) kivétel nélkül retusálatlan, saját felvételek !

Kapcsolat
Kapcsolat

Kérjen időpontot szakorvosunkhoz!

SmileCenter — The Dental Spa

Cím: 1055 Budapest
Kossuth L. tér 13-15. IV/6.


Telefon: 36 30 482 6040

Email: office@smilecenter.hu