Kövessen bennünket:

Az ország első Dental Spa rendelője

Minőség záloga

You are here:

Reality

SmileCenter esztétikai fogászatA budapesti rendelőben folyó kozmetikai és esztétikai fogászati munka megköveteli a legmagasabb szintű anyagok és eljárások alkalmazását a napi gyakorlatban. Ennek érdekében a rendelőt vezető Bodrogi doktor 2002 óta a Reality – amerikai székhelyű, gyártófüggetlen, saját kutató laboratóriummal rendelkező, az esztétikai fogászatban használt anyagok és eljárások tesztelésében és ezek publikálásában egyedülálló társaság – Platina fokozatú tagja. Az alkalmazott anyagok és technikák ennek megfelelően a Reality által a legmagasabban minősítettek közül kerülnek kiválasztásra.

 

Amerikai Kozmetikai Fogászati Akadémia 

esztétikai fogászat akkreditációs vizsgaEmelett Dr. Bodrogi Attila 2005 óta tagja az Amerikai Kozmetikai Fogászati Akadémiának és Alapító Tagja a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémiának is , emiatt a rendelőben dolgozó minden orvos által végzett beavatkozások ezen legszigorúbb normák és követelményeik szerint zajlanak. A rendelőben dolgozó valamennyi orvos folyamatosan kiemelt hangsúlyt fektet esztétikai és általános fogászati tudásának elméleti és gyakorlati fejlesztésére, ennek érdekében éves szinten több ezer oldalnyi hazai és nemzetközi szakirodalmat tanulmányoznak át, valamint részt vesznek magyarországi és külföldi tudományos rendezvényeken, ahol a világ legjobbjaitól sajátíthatják el a szakma legapróbb finomságait is.
Orvosaink szakterületüknek megfelelő un. “SmileCenter akkreditációs vizsgán” adták tanúbizonyságát szakmai felkészültségüknek.
A rendelőben minden kezelés Dr. Bodrogi Attila szakmai irányítása alatt történik.

SmileCenter — The Dental Spa

  • Cím: 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15. IV/6
  • Email: info@smilecenter.hu
  • Telefon: +36 30 482 6040
  • Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 19:00
    Péntek: 9:00 - 15:00
    Szombat - Vasárnap: zárva