Plájás Blanka
Plájás Blanka

Plájás Blanka- fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

2017 őszétől a SmileCenter összetartó csapatának tagja. Céltudatos, motivált, nyitott, kedves, jó kommunikációs képességekkel, naprakész szakmai tudással rendelkezik, valamint igazi csapatjátékos.

Közvetlensége, mosolya, elhivatottsága által joggal bizalmat éreznek pácienseink jelenlétében.

A folyamatos fejlődés, a páciensek jóléte, segítése, a rendelő által biztosított magas színvonal fenntartása kifejezetten fontos számára.

Tapasztalt munkaerő, leginkább a szájsebészet, konzerváló fogászat, protetika és esztétikai fogászat területén, azonban komoly ambíciói vannak a folyamatos fejlődésre, tanulásra, ezért 2019 elején elvégezte a klinikai dentálhigiénikusi képzést, hogy az asszisztálás mellett személyes interakcióban is közreműködhessen a gyógyítás folyamatában.

Elhivatott abban, hogy pácienseink nyugodt környezetben kapják meg a legmagasabb szintű fogászati ellátást.

„Amikor először beléptem a SmileCenter ajtaján, éreztem, hogy itt a helyem! Van, hogy nincs rá különösebb indok: az ember egyszerűen csak látja az összetartó csapatot, ami már szinte egy család; a magas szintű szakmaiságot mind az orvosok, asszisztensek és az adminisztrációs kollégák részéről és egyértelműen itt akar maradni. Ezt az érzést szeretném megosztani a pácienseinkkel is.”

Kapcsolat
Kapcsolat

Kérjen időpontot szakorvosunkhoz!

SmileCenter — The Dental Spa

Cím: 1055 Budapest
Kossuth L. tér 13-15. IV/6.


Telefon: 36 30 482 6040

Email: office@smilecenter.hu