Prevenció

Kérjen időpontot vagy keressen minket bármilyen felmerülő kérdésével!

Ahol más rendelők munkája véget ér, mi ott is folytatjuk. Miután általános fogászati, esztétikai fogászati, kozmetikai fogászati, vagy akár fogimplantátum kezelése vagy kezelési sorozata befejeződött, mi nem hagyjuk magára. Tudjuk, hogy megelőzni, megőrizni mindig egyszerűbb. Önnek is, nekünk is. Azzal is tisztában vagyunk, hogy minden korosztálynak, férfiaknak és nőknek más és más az igénye, sajátossága.

Ennek érdekében alakítottuk ki a csak ránk jellemző Smile for Life egészségmegőrző programunkat, melynek része a rendszeres szűrés, ellenőrzés és a különböző prevenciós-karbantartó kezelések tudományos elvek szerinti kombinációja. A program alappillére a szájhigiénés profilaxis (megelőzés). Azonban ennek is különböző szintjei vannak az Ön speciális egyedi igényeinek megfelelően.

Portrait,Of,Beautiful,Woman,Cleaning,Teeth,With,Dental,Floss
Closeup,Young,Woman,Getting,Her,Teeth,Polished

Klasszikus prevenciós program

Több mint 25 év tapasztalatából megértettük, a fogakat otthon PROFESSZIONÁLIS minőségben tisztítani nem egyszerű. Nincs hagyománya, nincs megfelelő fóruma, sok a félreértés, félrevezető reklám… Emiatt biztosítjuk Önnek, hogy megmutatjuk, „megtanítjuk”, hogyan kell valójában fogait ápolnia, annak érdekében, hogy ideje, energiája, pénze ne vesszen kárba egy komolyabb beavatkozást követően. Kollégáink speciális „I-TOP” képzést követően örömmel állnak rendelkezésére.

Ezen klasszikus programunk keretein belül fogainak tisztaságát speciális Piezon® fogkő-eltávolítással biztosítjuk. A csillogásról pedig polírozással gondoskodunk. Hogy mosolyának ragyogása tartós legyen, szájápolási tanácsokkal is ellátjuk.

Kérjen időpontot vagy keressen minket bármilyen felmerülő kérdésével!

Gyémántfény program

Egyik legnépszerűbb kezelésünk, mely amellett, hogy kiemelt figyelmet fordít fogai esztétikájára, egészséges fogakat és fogínyt is eredményez. 
A nagy hatásfokú, ám kíméletes Piezon® fogkő-eltávolítást követően a legrejtettebb elszíneződéseket is eltüntetjük fogairól Prophy-EZ Jet készülékünkkel, majd magasfényű gyémántpolírozó pasztával adjuk meg fogainak a megérdemelt ragyogást és fehérséget. A program befejezéseként tudományos vizsgálatokkal is igazolt Hialuronan® géllel állítjuk helyre fogínye egészségét.

prevencio-3

Kérjen időpontot vagy keressen minket bármilyen felmerülő kérdésével!

prevencio-4

Big Smoke, avagy egy program „komoly” dohányosoknak

A dohányzás jól ismert módon sárgás-barnás árnyalatúra színezi a fogakat. A kifejezetten dohányosoknak kialakított program kombinálja az ultraszónikus Piezon® scalinget, a Prophy-EZ Jet tisztítást és a méltán népszerű gyémántfény-polírozást, hogy eltüntesse a nikotin okozta elszíneződéseket. A kezelés intenzitásának hála szembetűnő lesz az eredmény. Ahhoz azonban, hogy fogai eredeti fehérségét is visszanyerje igen gyakran nélkülözhetetlen a fogfehérítés is. Éppen ezért ajánljuk minden kedves vendégünknek, aki e kombinációt választja, az otthoni fogfehérítést 25% kedvezménnyel.

Kérjen időpontot vagy keressen minket bármilyen felmerülő kérdésével!

  Ez az űrlap a reCAPTCHA által védve van a robotok ellen. A védelem kapcsán a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.

  1055 Budapest,
  Kossuth L. tér 13-15. IV/6.

   

  +36 1 312 3727

   

  office@smilecenter.hu

  Időpontot foglalok