Kövessen bennünket:

Az ország első Dental Spa rendelője

Referenciák

You are here:

Sokkal jobban érzem magam, mióta szép a mosolyom!

Az első pár hónapban még sokszor rám szóltak a kollégáim, rokonaim, hogy ne tegyem a kezem a szám elé, amikor nevetek, de már mára elmúlt ez az ösztönös mozdulat. A tükörbe nézve a mai napig alig hiszem el, hogy ez velem történt, mert minden olyan gyorsan történt. 
Minden nap köszönetet mondok magamban, az égieknek és Dr. Bodrogi Attilának, hogy egy nagy álmom vált valóra, amivel magabiztosabbá, bátrabbá váltam és most már gátlások nélkül tudok mosolyogni a világra!  :) 
Ez egy olyan dolog, amit nem lehet elégszer megköszönni.
 
Üdvözlettel:
 
Feketéné Lehoczki Zsuzsa 

A kezelés előtt a felső fogsorom kissé egyenetlen volt, a fogak enyhén torlódtak. A sines express fogszabályozás számomra ideális választásnak bizonyult. A munkatársaimnak, a környezetemben élőknek gyakorlatilag fel sem tűnt, hogy fogszabályozási kezelés alatt állok. A folyamat számomra fájdalommentes volt csak nagyon ritkán, egy-egy hard sín feltételénél éreztem húzó-feszülő érzést, de ez inkább csak kellemetlen volt és hamar elmúlt.
Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok, újra ezt a módszert választanám.
A SmileCenter munkatársai végig nagyon kedvesek, készségesek voltak, jó kezekben éreztem magam.

Réka

Nagyon szerettem és szeretek Önökhöz járni! Nagyon szeretem a Doktornőt is (Dr. Barta Gyöngyi), akihez kerültem, mindig nagyon kedves és profi szakember!

Az új mosolyomat is nagyon szeretem, teljesen elégedett vagyok, ajánlani szoktam és a jövőben is fogom Önöket! A karácsonyi ajándékukkal pedig nagyon megleptek!

Köszönettel:

Schlovicskó Katalin

Barta Gyöngyi doktornőhöz ismeretlenként, ajánlás nélkül kezdtünk el járni több mint 10 évvel ezelőtt a férjemmel együtt, és járunk azóta is.

Azóta gyermekeink Áron (7) és Máté (10) is hozzá járnak, szinte az első foguk kibújása óta.

Illetve idősödő szüleinknek is ajánlottuk már a rendelőt, komolyabb fogászati problémáik megoldása végett.

 

A SmileCenter legvonzóbb tulajdonságai számunkra:

·         A család egyetlen tagja sem fél a fogorvostól, szívesen járnak, mert nem volt rossz tapasztalatuk

·         A megbeszélt időpontokban mindig várakozás nélkül fogadnak minket

·         Egészen kicsi kortól idős korig számíthatunk szakszerű ellátásra

·         Nagyon szép és hangulatos a váró, korszerű és modern a rendelő

·         A kezelés alatt odafigyelnek ránk, mindent megbeszélnek velünk, még a gyerekekkel is

·         Néhány extra szolgáltatás külön vonzóvá és érdekessé teszi a kezeléseket (Például helyben készült röntgenfelvétel, amit e-mailben is megkaptunk. Vagy az, hogy a fogainkról készült fényképeket nagy képernyőn is megnézhetjük és így beszéljük meg a kezeléseket.)

·         A gyerek teljes értékű páciensnek számítanak! Fájdalommentesen kezelik minden fogorvosi problémájukat. Apró ajándékokat (hős oklevél, matricák stb.) is szoktak kapni, aminek nagyon örülnek!

·         Tapasztalataink szerint a fogszabályzás is kontrolláltan és eredményesen történik (10 éves Máté fiúnk rendszeresen hordja a fogszabályzót, mert tudja és látja, hogy használ neki)

·         A gyerekek már kiskorukban is tudják és értik, hogy fontos a fogaik ápolása, mert nem csak a családjuk, de a fogorvos is megbeszélte ezt VELÜK!

 

Üdvözlettel:

Zsuzsi és a Subicz család

A kezeléseink során minden a legnagyobb rendben volt, a visszajelzés abszolút pozitív mindkettőnk esetében, az új mosoly valóban magabiztosságot kölcsönzött a mindennapi élethelyzetekben.

Kedves Dr. Bodrogi Attila!

A TV-műsor és a honlapján szereplő információk alapján kerestem fel Önt, hogy az ügyvédi szakmámhoz oly fontos esztétikus megjelenésem ne csak a választékos kiskosztümben merüljön ki, hanem a mosolyom is megnyerő és sikert ígérő legyen ügyfeleim számára.

A doktor úr empatikus és professzionális hozzáállása leküzdötte évtizedes félelmem a fogászati kezelésektől. Nagyon köszönöm a teljesen fájdalommentes beavatkozást, az orvos-team kedvességét, a kerámiahéjak által nyújtott fiatalos smile-mosolyt, a fantasztikus minőséget! Igyekszem megfelelni az új kihívásnak, hogy  ügyvédi pályám során a perbeszédeim is olyan csillogóak és tökéletesek legyenek, mint a „Bodrogi-fogaim”.

Még egyszer nagyon köszönöm!

Nagyon szépen köszönöm a fogkezelést. Nagyon szép, türelmes és minőségi munkát végzett, ami nagyon jól sikerült! Ezzel a kezeléssel megváltozott az életem. Régen nem szívesen mosolyogtam de most már nyíltan, korlátlanul mosolygok.

A kezelés előtt fogaim sötét sárgák voltak, az első fogaim régi tömések miatt pedig szürke. Társaságban e miatt óvatosan mosolyogtam, és visszafogottan nevettem. Egy barátom ajánlotta nekem, hogy ismer fogorvost, aki segíthet a problémámon. Én világ életemben rettegtem a fogászati rendelőktől. Ma már tudom, ezt kizárólag a múltbéli rossz tapasztalataimnak tudhatom be. Az első kezelések a SmileCenternél ráébresztettek arra, hogy kellemes is lehet a fogorvosi székben eltöltött idő, az eredményről nem is beszélve.

A kezelést a fogsorom kifehérítésével kezdtük, majd nekiláttunk lépésről lépésre fogaim rendbetételére. A fogaimat mintha kicserélték volna. Hófehérek, hibátlanok, és senki meg nem mondja rólunk, hogy láttak már fúrógépet.

A kezelés után minden gátlásom elmúlt, végre én is nagyokat mosolyoghatok.

Még emlékszem rá, hogy ennek a rendelőnek az ajtaján is félve léptem be. Barátságosak, közvetlenek és végtelenül toleránsak vagytok minden pácienssel. Egy ilyen exkluzív környezetben ez természetes.  Megnyugtató, hogy az ember úgy jön ide, mintha haza jönne.

Időpontra megyek és nem kell várnom. Halk zene szól. Nyugodt vagyok. Pedig előtte jobban féltem, mint bárki más. Körülöttem modern technika, hozzáértő szakemberekkel. Valóban a XXI. században érzem magam.

Nektek köszönhetően ma már bátran mosolygok. Hosszú hónapok eredménye ez, de nyilvánvalóan megérte. Egy új ember lettem. Megváltoztak az arcvonásaim. Merek mosolyogni. Sikereket érek el. Nemcsak a mosolyom változott, én is. Megnőtt az önbizalmam, és ez nagyon fontos a munkám során, hiszen én is emberekkel kommunikálok mindennap. Ma érzem, még jobb benyomást kelt, ha az ember mosolyogva tárgyal.

Nekem sikerült! Miért ne sikerülne másnak is?!

Az elmúlt évek során elhanyagolt fogakkal és hihetetlen fogorvostól való félelemmel felvértezve értem révbe a SmileCenter- The Dental Spa fogorvosi székébe. Már az első telefonos időpont foglaláskor éreztem, ez itt most más lesz. Nagyon kedves és megértő hang (Zsolnai Zsuzsa) fogadott a vonal túlsó felén. Gyors időpont foglalás után az első találkozásom a SmileCenter csapatával minden kételyemet, félelmemet eloszlatott. A rendelő nem is rendelő, hanem egy igazi meditációs központ, a fények, a zene, a design mind arra született , hogy nyugodt környezetbe érkezve elfelejtsük, hol is vagyunk. Találkozás Dr. Bodrogi Attilával. Már a hangja is megnyugtató. Köszönöm a profizmust, a szakértelmet, a maximális empátiát, amit tőle kaptam. Amit éreztem, hogy itt nem páciensként kezelik az embert, hanem partnerként és ez hatalmas különbség. Amikor már picit is úgy éreztem, megálltunk, pihentünk, öblíthettem. Ezúton is köszönöm a Dr Úrnak és a kedves asszisztens hölgyeknek (Maioran Eszter, Szatmári Angéla) a kitüntető figyelmet, mert meg kell vallanom őszintén, nem vagyok egyszerű páciens.

Hosszadalmas kezelés sorozaton vagyok túl, de még nem a végén.
Most már bátran indulok neki a következő kezelésnek, mert tudom, itt a legprofesszionálisabb kezekben és helyen vagyok.

Mindenkinek szeretném figyelmébe ajánlani a SmileCentert, mert ha gyors, precíz, pontos és emberbarát fogászatot keres, akkor megtalálta. 

Elérkezett az idő, amikor már merek mosolyogni tizen éves kihagyás után.
Ami megváltozott az életemben? Egy szóval MINDEN!

Amit máshol soha nem tapasztaltam: partnerként kezeltek, nem páciensként. 

Just a little note to say “Thank you” for your fantastic work on my teeth. Do you have changed my life, giving me the confidence to smile again. Words of thanks will never be enough, but from my heart, Thank you! ’

Mégegyszer szeretném megköszönni a kiemelkedő minőségű, emberbarát munkát Dr Bodrogi Attilának és a teljes SmileCenter csapatnak.

 

Tisztelettel:

Mucsi Sandor (43 év)
CEO AlexArtDesign, London

SmileCenter — The Dental Spa

  • Cím: 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15. IV/6
  • Email: info@smilecenter.hu
  • Telefon: +36 30 482 6040
  • Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 19:00
    Péntek: 9:00 - 15:00
    Szombat - Vasárnap: zárva