Rendelő

HIGH-TECH AZ ÖN
SZOLGÁLATÁBAN

A SmileCenter a Kossuth téren, elegáns és igényes környezetben várja a pácienseket. De nemcsak a külcsín, hanem a szakmaiság tekintetében is törekszünk élen járni a fogászatban.

Dr. Bodrogi Attila víziója mindig is az volt, hogy egy olyan rendelőt építsen fel, amely etalon a fogorvosi szakmában.

Büszkék vagyunk, hogy elsők között használjuk Magyarországon a világszinten elérhető legmodernebb technológiát a páciensek kezelésének megtervezéséhez. Ami számunkra a jelen, az más fogászatoknál csupán a jövő.

rendelo-high-tech-01
rendelo-high-tech-02
Élen járva a

technológiában

intraoralis-scanner-01
intraoralis-scanner-02

Fogsorok digitalizálása intraorális scannerrel

A száj szkenner vagy intarorális szkenner egy olyan high-tech berendezés, mely segítségével az orvos képes hagyományos lenyomatvétel nélkül digitálisan rögzíteni a fogak, fogsorok 3 dimenziós képét, valamint azok egymáshoz való térbeli viszonyát is. Ez az eljárás mind a tervezéssel, mind fogpótlások, műtéti sablonok készítésével kapcsolatban emeli egy magasabb szintre a beavatkozásokat. A szkenner fejében található kamera többezer “fénykép” felvételt készít nagyon gyorsan egymás után, melyeket a szoftver egymáshoz illeszt és megtörténik a monitoron a 3D kép megjelenítése. Ez a kép térben forgatható és elengedhetetlen eleme a rendelőnkben készülő smile design terveknek. Amennyiben fogpótlások készítéséhez szükséges lenyomatvételt helyettesíti, úgy jelentősen fokozza a pácienseink komfort érzetét, hiszen így nem szükséges a hagyományos lenyomat anyagot a szájba, a fogakra helyezni.

NAGYÍTÁSBAN VÉGZETT KEZELÉSEK

A szájüregben dolgozni, annak anatómiai adottságai (rossz rálátás és hozzáférés), valamint a benne található fogak igen kicsi mérete miatt nem könnyű dolog. Ezeken a pici felületeken kell az esztétikai fogászatra, kozmetika fogászatra, endodonciára, illetve fogimplantátum behelyezésre szakosodott fogorvosnak sokszor tized milliméternyi pontossággal beavatkozásokat végezni. Vajon elég pontos-e az emberi szem (mely a hétköznapi helyzetekben tökéletesen teljesít) ebben az értelemben? Szerintünk NEM ! Ezért a szükséges szituációkban minden orvosunk hosszú évek óta rutin szerűen alkalmazza azt a speciálisan fogorvosi célra kifejlesztett teleszkóp szemüveget, mellyel mindent 3-5x-ös nagyításban látunk a szájüregben.

TIPP: mindig tekintse intő jelnek, ha fogorvosa nem rendelkezik ilyen eszközzel!

fogaszati-teleszkop-szemuveg
mikroszkopos-kezeles

Mikroszkópos kezelés századmilliméternyi pontossággal

Csúcstechnológiás Zeiss mikroszkópunk nagyításában kezeléseink során az elérhető legprecízebb, akár századmilliméternyi pontossággal történnek beavatkozások. Bodrogi doktor hazai és nemzetközi előadásainak elsődleges témája az úgynevezett mikro-invazív beavatkozások az esztétikai fogászat, kozmetikai fogászat és fogimplantátum behelyezés területén. Ez azt a megközelítést jelenti, hogy csupán minimális, kontaktlencse vékonyságú kerámiahéjakkal képes a helyreállítást végrehajtani, fogimplantátumot a legprecízebb behelyezni, ami ilyen professzionális eszközök nélkül lehetetlen lenne.

Professzionális digitális fogászati-és portré fotózás

A rendelőt felszereltük egy a kozmetikai fogászatban nélkülözhetetlen „fotó stúdióval”, mely nagyszerű segítség az aktuális állapot analízisében,  diagnosztizálásában. Az itt készülő fotók szolgálhatnak alapjául az esetlegesen szükséges mosolytervezés folyamatának. A képi dokumentáció további eszköze a nagyfelbontású tükörreflexes fotózás speciális fogászati vakurendszerekkel. Kiemelt szerepe van a fogpótlások készítésekor, mivel a beavatkozás környezeti viszonyai (arc, ajak formája, íve, szomszédos fogak színei, rétegződései stb.) professzionális képek formájában rögzíthetőek, és ezeket interneten a laborba küldve kaphat a technikus teljesebb képet a helyreállítással kapcsolatos elvárásokról. Emellett így képes rögzíteni a kezelés előtti és utáni állapotokat is, ezzel az esztétikai fogászati beavatkozások eredménye és hatékonysága azonnal lemérhető. A rendelőt vezető Bodrogi doktor rendszeresen tart előadásokat, ír cikkeket fogászati fotózás témában.

fogaszati-es-portre-fotozas-01
fogaszati-es-portre-fotozas-02
arcives-atvitel-es-artikulatorok-01
arcives-atvitel-es-artikulatorok-02

Arcíves átvitel és artikulátorok

Nemcsak a teljes rekonstrukciók, de az esztétikai fogászati, valamint kozmetikai fogászati beavatkozások alkalmával felmerülő egyik legkomolyabb feladat az állcsontok helyzetének és záró pozíciójának, valamint funkciós mozgásának pontos reprodukálása a labor munkafolyamatai számára. Ez csak úgynevezett arcíves átvitel és egyéni értékű artikulátorok használatával biztosítható. Ezek segítségével érjük el, hogy a pótlásaink nem csak esztétikusak, hanem funkcionálisan is a legmagasabb értéket képviselik, mely a hosszú távú tartósság első számú záloga. Rendelőnkben az úgynevezett Dawson-elvek szerint állítjuk helyre a fogazatot, melyekkel Dr. Bodrogi Attila szakmai vezető a floridai Dawson Academy curriculum-án ismerkedett meg és alkalmaz 2005 óta.

Professzionális in-office fogfehérítés

A fogfehérítésnek leghatásosabb és legmodernebb módja az úgynevezett professzionális rendelői fehérítés. A beavatkozás a nemzetközi standardok szerint folyik úgy Los Angelesben, mint Budapesten.

professzionalis-in-office-fogfeherites

Kérjen időpontot állapotfelmérésre vagy keressen minket bármilyen felmerülő kérdésével!

1055 Budapest,
Kossuth L. tér 13-15. IV/6.

 

+36 1 312 3727

 

office@smilecenter.hu

Időpontot foglalok