Rólunk

Történetünk számokban

év apasztalat
0 +
átalakított fogsor
0 +
elkészített kerámia
0 +

Szakértelem és komprehenzív szemléletmód

Hiszünk az élethosszig tartó tanulási folyamatban, a haladó és új lehetőségekkel szembeni nyitottságban. Dr. Bodrogi Attila, a SmileCenter alapítója és szakmai igazgatója, pályája kezdetén, egy amerikai tanulmányúton döbbent rá, hogy egy jól elvégzett fogászati kezelés egy ember teljes életminőségét változtatja meg.

Innentől szakemberként elkötelezte magát ebben az irányban. Többé már nem egy akut fogászati problémát látott, hanem egy személy teljes fogsorának a lehető legmagasabb szakmai minőségben történő helyreállítását, ahol az esztétika és a funkció támogatja egymást, ezáltal összetett rendszert alkotva.

Képzéseit főként Amerikában végezte, később az Amerikai Esztétikai Fogászati Akadémia tagja lett, több versenyen előkelő helyezést is szerzett. Itthon is és külföldön is tanít, és még ma is keresett előadó a szakmai konferenciákon, valamint egy kutató csoportnak is tagja.

A SmileCenter orvoscsapata számára egy belső akkreditációs rendszer biztosítja, hogy a lehető legmagasabb szakmai színvonalon dolgozzanak Dr. Bodrogi Attila szakmai felügyelete alatt.

bodrogi-attila
rolunk-2

Komplexitás és teljesen lefedettség a fogorvoslásban

A SmileCenter rendelőjében minden megtalálható, amire az Ön fogsorának helyreállításához szükség van: felkészült orvosok és csúcsminőségű gépek és eszközök. Épp ezért a fogorvoslás teljes palettája elérhető, az általános szájhigiénés kezeléstől a fogfehérítésen át a fogimplantátum beültetéséig, az esztétikai fogászati és kozmetikai fogászati beavatkozásoktól a komprehenzív beavatkozásokig és a fogszabályozásig. Ezzel garantáljuk, hogy Önnek soha nem kell máshová fordulnia a problémáival.

Világszínvonalú technológia
és a legjobb szakember csapat

A budapesti SmileCenter tehetséges fogorvosi csapata kényelmes, nyugodt környezetet teremt páciensei számára, miközben a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtja.

Dr. Bodrogi Attila vezetésével a professzionális szakemberekből álló csapatunk, elkötelezett amellett, hogy egyedülállóan a páciensek igényeihez igazodó magas színvonalú fogászati ellátást kínáljon. Arra összpontosítunk, hogy hosszútávú partnerséget alakítsunk ki páciensekkel, és szívesen fogadunk új tagokat családbarát légkörünkben.

Büszkék vagyunk, hogy elsők között használjuk Magyarországon a világszinten elérhető legmodernebb technológiát a páciensek kezelésének megtervezéséhez. Ami számunkra a jelen, az más fogászatoknál csupán a jövő. Digitálisan tudunk adatot rögzíteni, tervezni, kiszámítani, látványtervet készíteni.

Dr. Bodrogi Attila, a SmileCenter alapítója és szakmai igazgatója nemzetközileg elismert szakértője és előadója az eljárásnak, Dr. Fenyő Attila pedig Magyarország első és ezidáig egyetlen Digital Smile Design (DSD) MASTER diplomával rendelkező szakembere.

Milyen területeken számíthat
a SmileCenter szakértelmére?

Digitális smile design
Esztétikai fogászat
Kozmetikai fogászat
Fogszabályozás
Implantáció
Prevenció

Kérjen időpontot vagy keressen minket bármilyen felmerülő kérdésével!

1055 Budapest,
Kossuth L. tér 13-15. IV/6.

 

+36 1 312 3727

 

office@smilecenter.hu

Időpontot foglalok