Kövessen bennünket:

Az ország első Dental Spa rendelője

Sines Express fogszabályozás

You are here:
Alt

A szabálytalan, mosolyvonalba eső frontfogak helyzetének korrekciója átlátszó ALIGNEREK segítségével egyre elterjedtebb a fogszabályozási kezelések között. Ezen eljárás során minden páciensnél egyénileg tervezett és a legmodernebb technológiával gyártott átlátszó fogszabályozót, ALIGNEREKET alkalmaznak.

Az átlátszó ALIGNEREK, lassan mozgatják helyükre a fogakat és formálják át a fogsort, hogy a mosoly a lehető legtökéletesebb legyen.

Az ALIGNEREK segítségével kiváló eredmény érhető el különösen komfortos módon, mert viseletük kényelmes a fogszabályozási kezelés alatt. Könnyedén felhelyezhetők és bármikor eltávolíthatók, alig van hatásuk a beszédre és a megjelenésre.

Az ALIGNEREK étkezések alkalmával, fogmosáskor és különleges körülmények fennállásakor egyszerűen eltávolíthatók. Használatuk a gyors eredmény elérése érdekében napi 20-22 órát igényel.

Az INVISALIGN, SIMPLI 5, CLEAR ALIGNER és MyClearBrace technikák is ezeket az ALIGNEREKET használják. Jelentős különbségek a sínek számában, elkészítésük módjában, az orvosi vizit gyakoriságában, és a sínek konzisztenciájában van.

 

A kezelés menete:

1. Személyes konzultáció:

A személyes konzultáció során lenyomatokat veszünk, fotókat készítünk, és a röntgenkép ismeretében megbeszéljük, hogy Ön esetébe alkalmazhatók-e ALIGNEREK, vagy más kezelési módot kell kiválasztanunk.

2. A készülék megrendelése:

A röntgenek, fotók és lenyomatok alapján speciális fogtechnikai laboratóriumokban 3D-s minták készülnek. A minták alapján a fogszabályozó szakorvos és a fogtechnikus részletes tervet készít a szabályozás menetéről. Elkészülnek a sínek.

3. A sínek átvétele:

A személyre szabott tervek alapján megkapja a kiválasztott technikától függően a teljesen átlátszó ALIGNER sorozatot, vagy a kezelés első garnitúráját. Ezek a sínek könnyű, kényelmes műanyagból készülnek, melyek nem irritálják a száj belső részeit. Napközbeni viselés közben evéshez, fogmosáshoz a sínek eltávolítása kötelező. A folyamatosan cserélt sínek segítségével a fogak folyamatosan és fájdalommentesen kerülnek a helyükre. A síneket 2-3-4 hetente cserélni kell, ezzel a kezelés új szakaszába lépve.

Ingyenes árajánlat kéréséhez kérjük klikkeljen ide!

SmileCenter — The Dental Spa

  • Cím: 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15. IV/6
  • Email: info@smilecenter.hu
  • Telefon: +36 30 482 6040
  • Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 19:00
    Péntek: 9:00 - 15:00
    Szombat - Vasárnap: zárva