Kövessen bennünket:

Az ország első Dental Spa rendelője

Smile Makeover

You are here:
Alt

Mosoly átalakítás

A mosoly átalakítás leggyakrabban egy több lépésből álló kezelési sorozat, melynek célja, hogy páciensünk fogsorát az ideális formák, méretek, arányok és a fogakat körülvevő ajkak által meghatározott szimmetria viszonyoknak megfelelően változtatjuk meg.

Mosoly analízis és tervezés

Ehhez mindenek előtt figyelembe vesszük a páciens véleményét, elvárásait, majd orvosi szempontból is analizáljuk a helyzetet. Ennek esszenciális eszköze az ún. extraorális fotózás, amikor is a fogorvos több szögből, különböző nagyításokban rögzíti a fogak képét digitális tükörreflexes fényképezőgéppel. A budapesti mosoly klinikán, a fent említett tervezés lépései az Amerikai Kozmetikai Fogászati Akadémia szigorú normái szerint történnek.

A szép mosoly kritériumai

Ma még akármennyire furcsán hangzik is, vannak az esztétikus megjelenésnek, egyáltalán a szép mosolynak kritériumai. A kozmetikai fogászatra specializálódott szakembernek ismernie kell azokat szabályokat, melyek alkalmazásával valóban attraktív módon tudja helyreállítani páciense fogazatát.
Rendelőnk egyedisége, hogy minden, a mosoly zónában történő átalakítás megtervezését és a lépések koordinálását Dr.Bodrogi Attila irányítja, aki ebben a témában nemzetközileg is elismert előadó világszerte.

Hogyan zajlik a tervezés?

Mivel rendelőnk az esztétikai beavatkozások specialistája, ezért követjük azt a nemzetközi gyakorlatot, hogy minden komplex kezelési tervhez és főleg smile design-hoz elkészítünk egy speciális fotó sorozatot, mind “stúdió fotók”, mind ún. intraorális  fotók (makro felvételek) formájában. Ezek segítségével készülhet el az un. DSD, azaz Digital Smile Design, mely valós információk (arc és fog analízis) alapján mutaja meg a lehetőségeket a változtatásra. Ez a design (terv) alapján tudjuk elkészíteni a viasz modellt, valamint az ún. mock up-ot, ami lehetővé teszi, hogy Ön még a kezelések megkezdése előtt pontosan lássa a tervezett végeredményt. 
Ilyen alaposságú tervezés és kezelési terv összeállítás komoly felkészültséget és sok időt igényel, emiatt követjük azt a szintén nemzetközi protokollt, hogy a konzultációt két lépcsőben folytatjuk le.
Első alkalom az ún. információ gyűjtés (RTG, fotózás, vizsgálat stb) és második alkalommal történik a kezelési terv prezentálása. Az írásos kezelési tervet ezen a második megbeszélésen adjuk át Önnek. 

Információhoz és ajánlatkéréshez kérjük klikkeljen ide!

SmileCenter — The Dental Spa

  • Cím: 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15. IV/6
  • Email: info@smilecenter.hu
  • Telefon: +36 30 482 6040
  • Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 19:00
    Péntek: 9:00 - 15:00
    Szombat - Vasárnap: zárva