SMILE MAKEOVER
SMILE MAKEOVER

Mosoly átalakítás

Alt

A mosoly átalakítás leggyakrabban egy több lépésből álló kezelési sorozat, melynek célja, hogy páciensünk fogsorát az ideális formák, méretek, arányok és a fogakat körülvevő ajkak által meghatározott szimmetria viszonyoknak megfelelően változtatjuk meg.

Mosoly analízis és tervezés

Ehhez mindenek előtt figyelembe vesszük a páciens véleményét, elvárásait, majd orvosi szempontból is analizáljuk a helyzetet. Ennek esszenciális eszköze az ún. extraorális fotózás, amikor is a fogorvos több szögből, különböző nagyításokban rögzíti a fogak képét digitális tükörreflexes fényképezőgéppel.  Klinikánkon a fent említett tervezés lépései az Amerikai Kozmetikai Fogászati Akadémia szigorú normái szerint történnek.

 

A szép mosoly kritériumai

Ma még akármennyire furcsán hangzik is, vannak az esztétikus megjelenésnek, egyáltalán a szép mosolynak kritériumai. A kozmetikai fogászatra specializálódott szakembernek ismernie kell azokat szabályokat, melyek alkalmazásával valóban attraktív módon tudja helyreállítani páciense fogazatát. Bodrogi doktor 2005 óta tagja az Amerikai Kozmetikai Fogászati Akadémiának.
Rendelőnk egyedisége, hogy minden, a mosoly zónában történő átalakítás megtervezését és a lépések koordinálását Dr.Bodrogi Attila irányítja, aki ebben a témában nemzetközileg is elismert előadó világszerte. Specialitása az "ultravékony" kerámiahéj, mely eddig több mint 2500 páciens életét tette teljesebbé. 

 

Hogyan zajlik a tervezés?

Mivel rendelőnk az esztétikai beavatkozások specialistája, ezért követjük azt a nemzetközi gyakorlatot, hogy minden komplex kezelési tervhez és főleg smile design-hoz elkészítünk egy speciális fotó sorozatot, mind “stúdió fotók”, mind ún. intraorális  fotók (makro felvételek) formájában. Ezek segítségével készülhet el az  un. Smile Design, mely valós információk (arc és fog analízis) alapján mutaja meg a lehetőségeket a változtatásra. Ezen terv alapján tudjuk elkészíteni a viasz modellt, valamint az ún. mock up-ot, ami lehetővé teszi, hogy Ön még a kezelések megkezdése előtt pontosan láthassa a tervezett végeredményt. 
Ilyen alaposságú tervezés és kezelési terv összeállítás komoly felkészültséget és sok időt igényel, emiatt követjük azt a szintén nemzetközi protokollt, hogy a konzultációt két lépcsőben folytatjuk le.
Első alkalom az ún. információ gyűjtés (RTG, fotózás, szájvizsgálat stb) és második alkalommal történik a kezelési terv prezentálása. Az írásos kezelési tervet ezen a második megbeszélésen adjuk át Önnek. 

 

Ingyenes árajánlat kéréséhez
kérjük klikkeljen ide!

Kapcsolat
Kapcsolat

Kérjen időpontot szakorvosunkhoz!

SmileCenter — The Dental Spa

Cím: 1055 Budapest
Kossuth L. tér 13-15. IV/6.


Telefon: 36 30 482 6040

Email: office@smilecenter.hu