SmileCenter csapata

Egy életen át tanulunk
és nyitottak vagyunk az újra

Hiszünk az élethosszig tartó tanulási folyamatban, a haladó és új lehetőségekkel szembeni nyitottságban. Dr. Bodrogi Attila, a SmileCenter alapítója, pályája kezdetén, egy amerikai tanulmányúton döbbent rá, hogy egy jól elvégzett fogászati kezelés egy ember teljes életminőségét változtatja meg.

Innentől szakemberként elkötelezte magát ebben az irányban. Többé már nem egy akut fogászati problémát látott, hanem egy személy teljes fogsorának a lehető legmagasabb szakmai minőségben történő helyreállítását, ahol az esztétika és a funkció támogatja egymást, ezáltal összetett rendszert alkotva.

Képzéseit főként Amerikában végezte, később az Amerikai Esztétikai Fogászati Akadémia tagja lett, több versenyen előkelő helyezést is szerzett. Itthon is és külföldön is tanít, és még ma is keresett előadó a szakmai konferenciákon, valamint egy kutató csoportnak is tagja.

A SmileCenter orvos csapata számára egy belső akkreditációs rendszer biztosítja, hogy a lehető legmagasabb szakmai színvonalon dolgozzanak Dr. Bodrogi Attila szakmai felügyelete alatt.

Kérjen időpontot állapotfelmérésre vagy keressen minket bármilyen felmerülő kérdésével!

Felkészült orvosok és
csúcsminőségű gépek és eszközök

Dr. Bodrogi Attila

A SmileCenter alapítója és szakmai igazgatója

A SmileCenterben minden kezelés Dr. Bodrogi Attila szakmai szakmai igazgató által kidolgozott protokoll alapján történik. Bodrogi doktor a funkcionális esztétikai fogászat specialistája, kozmetikai fogászati (kerámiahéj), valamint fogimplantátum szakértő.

Egyetemi tanulmányait a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végezte, ahol 1992-ben summa cum laude minősítéssel diplomázott. Ezt követően a magán praxisban kezdte meg fogorvosi tevékenységét.

Már pályája elején elkötelezte magát a minőségi munka, a mindig naprakész ismeretek megszerzése mellett. Ennek érdekében mind a mai napig nagy hangsúlyt fektet a tudomány folyamatos követésére évi több ezer oldalnyi nemzetközi szakirodalom tanulmányozása formájában.

Gyakorlati és elméleti tapasztalatait egy ideig a Szegedi Egyetem oktatójaként hasznosította, majd 2014-ben létrehozta önálló továbbképző központját: Bodrogi Institute – Training Center for Advanced Dentistry. Előadásai világszerte (Las Vegastól, Cape Town-ig, Monacotól, Hong Kong-ig) nagy szakmai elismerésnek örvendenek.

smilecenter_47-edited
smilecenter_28-edited

Tagságok

  • Amerikai Kozmetikai Fogászati Akadémia,
  • Európai Kozmetikai Fogászati Társaság,
  • Nemzetközi Arcesztétikai Akadémia,
  • DentalXP Xpert Presenter (előadó)
  • valamint alapító tag a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémiában.

Fogimplantátumokkal kacsolatos ismereteit a UCLA (Los Angeles – USA) Master Program in Implantology keretei között szerezte meg, a komplex, funkcionális látásmódot pedig a floridai Dawson Academy for Complex Dentistry curriculum résztvevőjeként alakította ki.

„Hitem szerint a magas szintű fogorvosi munka értéket teremt és igen gyakran életminőséget javít, ezt az értéket igyekszem közvetíteni mind a szakma, mind a páciensek felé! A célom mindig is az volt, hogy etalonok legyünk a szakmában.” – Dr. Bodrogi Attila

ORVOSAINK

Engedje meg, hogy bemutassam a csapatomat!

Dr. Breier Nikolett

Szakterület: fogszabályozás

A digitális fogszabályozás szakértője. Hiszi, hogy a jó tervezés a legfontosabb lépése a megfelelő kezelésnek. 

Többéves külföldi munkatapasztalatot követően precizitás, igényesség jellemzi munkáját. A legmodernebb Invisalign kezelésekkel minden korosztálynak a lehető leggyorsabb, legkomfortosabb megoldást kínálja. 

DR. GEISZELHARDT BENCE

Szakterület: szájsebészet, implantológia

geiszelhardt-bence

Geiszelhardt doktor mind szakmailag, mind emberileg azt a globális szemléletet képviseli, mely összhangban áll jómagam és csapatom hitvallásával, azaz elhivatottságának mozgatója az életminőséget javító orvosi szaktudás és emberi összefogás.

Fogorvosi diplomájának megszerzése után, rezidens évei alatt körvonalazódott sebészet iránti érdeklődése és elköteleződése, ezért ennek fényében dento-alveoláris sebészeti szakvizsgát tett, kiválóan megfelelt minősítéssel, s e preferált szakterületen tökéletesítette tevékenységét és szaktudását, erősítve orvosi csapatomat.

Szabadidejében önkéntesként segíti az egyetemi klinikán dolgozó kollégái munkáját, illetve részt vesz a fiatal szakorvos jelöltek gyakorlati képzésében is, továbbá rendszeresen továbbképzéseken vesz részt hazánkban és külföldön egyaránt.

Munkájában különösen inspirálja az elméleti tervezés és a manuális kivitelezés fázisa, a tervszerű gondolkodás és megvalósítás összehangolása.

Meggyőződése szerint a kiindulási helyzetből lépésenként halad a végső, komplex megoldás felé, olyan kezelésekkel, melyek a páciens számára szakmailag legadekvátabbak, mert számára legfontosabb páciens kényelme, komfortérzete és a beavatkozások magas színvonalú ellátása.

Belső motiváltsága mellett megnyilvánul emberszeretete, empátiája és türelme, ezért szakmai töltekezése mellet külön örömet jelent számára, ha a szájsebészeti beavatkozás előtt és alatt kedves, türelmes bánásmódjával megnyugtathatja a hozzá forduló pácienseket.

DR. GYŐRI BALÁZS

Szakterület: endodoncia, protetika, konzerváló-és esztétikai fogászat

Győri doktor precizitásával, naprakész szaktudásával, valamint emberközpontú megközelítésével rezidens kora óta erősíti csapatomat.

Szakterülete az endodoncia, a protetika, a restauratív és az esztétikai fogászat.

A minimál invazív eljárások képviselője, szemlélete és orvosi gyakorlata szerint, összhangban a rendelő protokolljával, a legkevesebb szöveti destrukció mellett történnek a beavatkozások, mindig a megfelelő szakmai tájékoztatás, odafigyelés, humánum alkalmazásával.

Empatikus gondolkodásmódja eredményeképp úgy bánik pácienseivel, amilyen bánásmóddal ő maga is, mint páciens elégedett lenne.

Célja, hogy munkájával, humánus attitűdjével és személyes jelenlétével jobbá tudja tenni páciensei és környezete életét.

„Pácienseimre emberként tekinteni, és emberséggel bánni velük – számomra a legalapvetőbb szabály az orvoslásban.” – Dr. Győri Balázs

DR. MAY MARCELL

Szakterület: protetika, konzerváló- és esztétikai fogászat

may-marcell

Klasszikus szakmai és emberi értékeket képviselő fiatal orvosunk, akit dinamizmusa, széles látókörű gondolkodásmódja arra hív, hogy a legújabb fejlesztéseket kutassa és alkalmazza a fogorvoslásban.

Innovatív ambíciói és ismeretei meggyőztek, hogy a SmileCenter csapatának tagjaként üdvözölhessük.

A gyógyítás folyamatában a komprehenzív szemlélettel körüljárt beavatkozások struktúrálásával foglalkozik konzultációim, az általam kidolgozott terápiás eljárások kapcsán, koordinálva a digitális kezeléseket, terveket.

Nyugodt, derűs, közvetlen, mégis határozott személyisége megmutatkozik a páciensekkel való harmonikus kapcsolatteremtésében, mely megalapozza biztonságérzetüket az akár hónapokig is eltartó hosszú kezelés sorok alatt, pozitív hozzáállása pedig munkatársai felé is megmutatkozik, a jókedély, az együttműködés és lojalitás tekintetében.

Dr. Szárkiszján Edina

Szakterület: protetika, konzerváló- és esztétikai fogászat

dr-szarkiszjan-edina

Szárkiszján doktornő a folyamatos szakmai fejlődés mellett legalább annyira fontosnak tartja, hogy nyugodt, kellemes légkört teremtsen a kezelések során. Folyamatos, érthető tájékoztatás segítségével igyekszik bizalmat kialakítani, pácienseit motiválni, a kezelés-sorozatokat velük és a kollégákkal közösen, csapatként véghezvinni. Minden esetben felméri és elmagyarázza a lehetséges opciókat, így megfelelő információ birtokában születhet döntés a legideálisabb ellátásról a kívánt eredmény érdekében.
 
Sokéves tapasztalattal rendelkezik protetika (saját fogakra és implantátumokra készülő fogpótlások) és esztétikai fogászat területén mind magyar, mind külföldi páciensek ellátását illetően. Szereti a szakmai kihívásokat, tudását továbbképzéseken való rendszeres részvétellel tartja naprakészen. 

Dr. Nevelits Annamária

Szakterület: parodontológia, protetika és konzerváló fogászat

may-marcell Nevelits doktornő elsődleges szakterülete a parodontológia, amelyet nem csak a fogágyi folyamatok diagnosztizálásában és a ma elérhető legfrissebb szemlélettel történő ellátásában kamatoztat, hanem ennek perspektíváit gyakorlottan használja a konzerváló fogászat, protetika és szájsebészeti beavatkozások során is. Fontosnak tartja a komprehenzív látásmódot, amely az aktuális problémát a ,,nagy egész,, részeként kezeli. A folyamatos szakmai fejlődéssel együtt karöltve fordít energiát arra, hogy kezelései nyugodt, jó hangulatban történjenek és a lehető legkevesebb diszkomforttal járjanak pácienseink számára. A csapatban történő munka és kommunikáció elsődleges fontosságú számára, annak érdekében, hogy pácienseinket a legmagasabb szakmai színvonalon tudjuk ellátni.

FOGÁSZATI ASSZISZTENSEK

Engedje meg, hogy bemutassam a csapatomat!

Gábri Fruzsina

Szakterület: fogászati asszisztens, dentálhigiénikus 

Fruzsinát a szájhigiénia és a fogazat felépítése mindig is érdekelte, így pályafutását először a fogtechnika irányában kezdte meg, amiben 7 évig aktívan és boldogan tevékenykedett. Néhány év múlva azonban úgy érezte, hogy szeretne ennél jobban részt venni a páciensek ellátásában és gyógyulásuk támogatásában, így 2016-ban elvégezte a fogászati asszisztens képzést, ezután pedig, látóköre szélesítése érdekében, egy dentálhigiénikus képzést is. Ahhoz azonban, hogy egyénre szabottan tudjon segíteni minden hozzá érkező páciensen, részt vett több iTop száj és fogápolási képzésen is a Curaprox szervezésében, amely lehetővé tette, hogy az érdeklődő pácienseknek a megfelelő szájápolási módszereket és technikákat a legprofesszionálisabb szinten tudja átadni.

KISS ÉVA

Szakterület: fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

kiss-eva Pályafutását fogtechnikusként kezdte, s e szakterület olyannyira magával ragadta, hogy a fogászat másik oldala, a fogorvoslás világa, az asszisztencia, a páciensekkel való élő kapcsolat megteremtése és fenntartása is szenvedélyévé, hivatásává vált. Teljeskörű végzettsége és tapasztalata, mint fogtechnikus, fogászati asszisztens és dentálhigiénikus globális képet, látásmódot ad munkája során, s egységes szakértelme mellett kedves, mosolygós, pozitív kisugárzása, bátorító empátiája nagyban segíti a pácienseket a kezelések során. Szívügye a magas szintű szakmai és humánus, páciensközpontú fogászati ellátás, a harmonikus körülmények megteremtése, a kifogástalan precizitás és tisztaság képviselete, olyannyira, hogy összegezve tanulmányait, tapasztalatait, kutatva a tudományos szakirodalmat tanulmányt írt a fogászati beavatkozások biztonságos és steril feltételeinek fontosságáról és kivitelezési módjairól, ezzel is hozzájárulva a SmileCenter rendelő professzionális működéséhez.

KOKÁLY JANKA BIANKA

Szakterület: fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Kedves, mosolygós személyiségével már az első pillanattól megnyugtatja a pácienseket, így már a rendelőbe lépve kellemes élményekkel találkoznak pácienseink. Figyelmes, türelmes, előre gondolkodik, ennek ismeretében cselekszik, teherbíró, segítőkész és kitartó. Munkája során a páciensek szempontjait tartja szem előtt, előtérbe helyezve jóllétüket a kezelések során, illetve azt követően.

Matusek Roxána

Szakterület: fogászati asszisztens, dentálhigiénikus 

Roxi számára a fogászat egy olyan hivatás, amelynek segítségével részt vehet a páciensek gyógyulási folyamatában. Szemléletmódját a magas szintű empátia és humánus gondolkodásmód jellemzi. Hisz abban, hogy a fejlődés nem véges, ezért minden lehetőséget megragad tudásának folyamatos bővítése céljából. Mosolygós, nyugalmat árasztó jelenlétével segíti pácienseinket a kezelések során.

Molnár Alda

Szakterület: fogászati asszisztens

Csapatunk egyik legfiatalabb tagja, aki energikus, ambiciózus attitűddel erősíti közösségünket. Legfőbb célja, hogy pácienseink a végeredménnyel való elégedettség mellett, a kezelések első pillanatától maximális biztonságban érezzék magukat. Fontos számára az összetartás és kollégái segítése. Céltudatossága lévén, a folyamatos szakmai fejlődés és az önfejlesztés meghatározó számára. “Egy olyan hely tagjává válni, ahol az ember azt mondja “megérkeztem”, egy igazán kivételes érzés. A SmileCenter, egyedülálló profizmusával nem csak a mosolyokat repíti egy új dimenzióba, de az emberközpontúsága révén egy igazi, összetartó, minden kihívást vállaló csapatot is, amelynek büszkén vagyok a részese.”

Sztyéhlik Dorka

Szakterület: fogászati asszisztens

Mindig is tudta, hogy emberekkel szeretne foglalkozni, azonban korábban nem volt biztos benne, hogy milyen formában. Amikor először ismerkedett meg a fogászat világával teljesen magával ragadta és érezte, hogy ez lesz a hivatása. A pozitív kisugárzás és a csapat összetartó szelleme miatt csatlakozott a rendelőhöz Dorka 2022-ben. Szereti az újdonságokat és a szakmai kihívásokat, melyeket szívesen épít be a mindennapjaiba, ezzel is elősegítve, hogy pácienseink a lehető legprofesszionálisabb kezelésben részesüljenek. „Számomra a legpozitívabb visszajelzés amikor a rossz élményekkel érkező páciensek a kezelések során biztonságban érzik magukat, és hétről-hétre ezzel a szemlélettel térnek vissza hozzánk.”

Páciens koordinátor

Engedje meg, hogy bemutassam a csapatomat!

Vinczlér-Molnár Melinda

Melinda pályafutását 2018-ban fogászati asszisztens és recepciós pozícióban kezdte. Egy évvel később egyértelműen a recepció, a páciensek koordinálása, segítése lett a hivatása.  Türelmével, empátiájával, pontosságával és akár régebbről szerzett szakmai tapasztalatával végig kíséri a páciensek teljes élet útját, ezzel is erősítve az ügyfélközpontú szemléletet. Kedves, mosolygós személyiség. Fontos számára a folyamatos fejlődés és a páciensek elégedettsége. A páciensekkel való személyes, bizalmi kapcsolat kialakítása és fenntartása mellett, fő feladatai közé tartozik a rendelő adminisztratív támogatása is. 

Recepciósok

Engedje meg, hogy bemutassam a csapatomat!

Erdélyi Mónika

Mónika mindig is emberekkel foglalkozott a munkája során, így az empátia, figyelmesség, gondoskodás az értékrendje alappilléreit alkotják. Célja a lehető legjobb megoldás nyújtása pácienseink számára. Véleménye szerint minden együttműködés során a legfontosabb az, hogy mindkét fél számára a legtöbb ponton pozitív élményeket és elégedettséget hozzon magával a lehető legkevesebb kompromisszummal. ,,A SmileCenter egy nagyon klassz csapat, melynek öröm a részese lenni!”

Kollár Patrícia

Az egészségtudatosság és a magasfokú esztétika igazi elkötelezettje, melyeket hivatása során maximálisan képviselhet. Kellemes, megoldás orientált személyisége hozzájárul ahhoz, hogy a rendelőbe érkező pácienseknek kimagasló szolgáltatási élményben legyen részük. A személyes kapcsolattartás szeretete teszi csapatunk lelkes tagjává.   

Tiricz Nikolett

Közvetlensége, mosolya, figyelmessége hozzásegíti pácienseinkkel való bizalmi kapcsolat kialakításában. A segítségnyújtás számára motiváló erő, melyet a páciensek pozitív visszajelzései táplálnak. Igazi csapatjátékos, az adminisztratív kollektíva egyik oszlopos tagja. 

Több ezer sikeresen
elvégzett kezelés

Több ezer sikeresen elvégzett kezelést tudhatunk magunk mögött, amelyek mind dokumentálásra kerültek, így mindig tudunk mutatni Önnek egy olyan mosolyt, amely az Ön problémájához hasonló, sikeres megoldás eredménye.

év
tapasztalat
0 +
átalakított
fogsor
0 +
elkészített
kerámia
0 +

Milyen területeken számíthat
a SmileCenter szakértelmére?

Digitális smile design
Esztétikai fogászat
Kozmetikai fogászat
Fogszabályozás
Implantáció
Prevenció

Kérjen időpontot vagy keressen minket bármilyen felmerülő kérdésével!

1055 Budapest,
Kossuth L. tér 13-15. IV/6.

 

+36 1 312 3727

 

office@smilecenter.hu

Időpontot foglalok