Kövessen bennünket:

Az ország első Dental Spa rendelője

SmileCenter - The Dental Spa

You are here:

Tudásunkat arra fordítjuk, hogy megőrizzük fogai egészségét, illetve azokat a maguk természetes tökéletességében állítsuk helyre úgy, hogy közben megvalósítsuk a fájdalommentes fogászatot is. Nem csupán a világviszonylatban is legújabb eljárásokat és anyagokat ajánlunk Önnek, de egy, a legapróbb részletekig átgondolt stratégia alapján, a hosszú távú tartósság igényével készítjük el az Ön egyénre szabott kezelési tervét és hajtjuk végre a beavatkozásokat. Meggyőződésünk, hogy nincs két azonos fogsor. Számunkra minden páciens egyedi kihívás.

A SmileCenterben a fogorvoslás szinte teljes palettája elérhető, az általános szájhigiénés kezeléstől, a fogfehérítésen át a fogbeültetésig, az esztétikai fogászati és kozmetikai fogászati beavatkozásoktól a komprehenzív fogászatig. Természetesen fogszabályozó szakorvos és gyermekfogászat is ügyfeleink rendelkezésére áll. Reméljük, hozzáértésünket már az előtt érzékelheti, mielőtt helyet foglal a kezelőszékben. Kezelése befejezte után pedig azt érezheti, nem csupán új fogakkal, hanem az ápolt mosoly magabiztos érzésével is távozik.

Sokunk álma ez…

Reméljük, Önt is mihamarabb köszönthetjük pácienseink körében!

Smile Galleryben bemutatott esetek képei saját, retusálatlan felvételek. Minden jog fenntartva! Sem szakmai, sem etikai szempontból nem tartjuk elfogadhatónak a fogfelvételek számítógépes manipulációját!

SmileCenter — The Dental Spa

  • Cím: 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15. IV/6
  • Email: info@smilecenter.hu
  • Telefon: +36 30 482 6040
  • Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 19:00
    Péntek: 9:00 - 15:00
    Szombat - Vasárnap: zárva