Bélavári Kamilla
Bélavári Kamilla

Bélavári Kamilla-pácienskapcsolati munkatárs

Csapatunk fiatalos lendületű, megbízható, barátságos tartópillére.

Türelmes és udvarias, akihez mind pácienseink, mind kollégáink bármikor fordulhatnak. Figyelme, odafordulása és kommunikatív személyisége biztonságot és nyugalmat sugároz, munkavégzése higgadt, precíz, megoldásorientált, így minden feladat gyorsan megoldódik a keze alatt.

Igazi pácienskoordinátor, akire mindenkor számíthatunk, aki valóban kapcsolatot teremt rendelő, orvos, asszisztens és páciensek között, úgy, mint egy jól megépített híd a folyópartok között.

Bukovszki Beáta
Bukovszki Beáta

Bukovszki Beáta – pácienskapcsolati munkatárs

Már a rendelőbe érkezés pillanata meghatározó élményként szolgálhat pácienseink számára.

Bea kedvessége, finom közvetlensége már ajtónyitáskor érezhető, türelmes, empatikus személyisége és intelligenciája támogatja a rendelőbe érkezők komfortérzetét.

Számára a legfontosabb, hogy olyan légkört teremtsen, amelyben a páciensek megfeledkezhetnek esetleges szorongásaikról, és felszabadultan érezhetik magukat, továbbá páciensekkel való folyamatos kommunikáció, kapcsolattartás, tájékoztatás nagyban hozzájárul biztonságérzetük és bizalmuk megalapozásához.

Együttműködésére és differenciált figyelmére, figyelmességére mindig számíthatunk, csapatban való gondolkodása érezhető páciens, orvos, asszisztens szempontjából egyaránt, amely elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez, a kívánt fogászati eredmény és élmény megteremtéséhez.

Medgyesi Petra
Medgyesi Petra

Medgyesi Petra – pácienskapcsolati munkatárs

Türelmes, empatikus, teljes mértékben interakciókban gondolkodó pácienskoordinátor.

Fiatalos bája kellemes légkört teremt a váróteremben és a recepciós pultnál, ahol mosollyal, kedves nyitottsággal fogadja a pácienseket, akiket nemcsak tájékoztat, de megismerni, megérteni igyekszik őket, hogy valóban törődő környezetben tudhassák magukat, s biztonságot érezhessenek mind szakami, mind emberi tekintetben.

Számára izgalmas tapasztalás figyelemmel kísérni a kezelések sorrendjét, pácienseink mosolyának alakulását és a pozitív változások eredményeit, melyek általa történő összegzése motiváló visszajelzést jelent mind pácienseink, mind a rendelő munkatársai számára.