Dr. Bodrogi Attiláról bővebben

„Hitem szerint a magas szintű fogorvosi munka értéket teremt és igen gyakran életminőséget javít, ezt az értéket igyekszem közvetíteni mind a szakma, mind a páciensek felé!”

A célom mindig is az volt,
hogy etalonok legyünk a szakmában

Magánrendelőmben 1995 óta dolgozom a nemzetközi standardok szerint. 2008-ban szakítottam a hagyományokkal és Magyarországon elsőként létrehoztam a Dental Spa koncepciót, egy olyan rendelői miliőt, mely egy teljesen új megközelítésben végzi a páciensek evidence based kezeléseit.

A rendelői csapatmunka segítségével szakterületi allokálás biztosítja az átfogó ellátást. Komprehenzív szemléletemnek köszönhetően koordinálom a rendelőm egyik specialitását jelentő teljes rekonstrukciókat. A velem dolgozó szakorvosok egy belső akkreditációs vizsga során adnak bizonyosságot felkészültségükről, emberi kvalitásaikról.

smilecenter_43-edited-2
smilecenter_28-edited

Az esztétikai fogászat és fogimplantátum technikák területén szerzett tapasztalataim átadása hosszú évek óta fontos szempont az életemben. Így számos hazai kongresszuson való előadásomat és publikációmat követően a nemzetközi megmérettetést sem tudtam elodázni.

A nemzetközi szakmai lapokban és online fórumokon rendszeresen publikálok.

2014-ben elnyertem az Európai Kozmetikai Fogászati Társaság (ESCD)  “The Great Beauty Award” (Az év legjobb kozmetikai fogászati esete) díját. Egyedüli magyar fogorvosként meghívást kaptam az amerikai központú Dental Technician Guild társaságba. 2016-ban fogimplantátum szakterületen elért munkám eredményeként megkaptam a Academy of Osseointegration Activ Member státuszát is.

Szintén ebben az évben az AIOP (Olasz Fogpótlástani Akadémia) nemzetközi versenyén a döntőben végeztem. Egy korábbi időszakban a Szegedi Egyetem oktatója is voltam esztétikai fogászat tárgyban. 2014-ben azonban létrehoztam a Bodrogi Institute – Education Center for Advanced Dentistry-t, melyben elsősorban kislétszámú LIVE DEMO képzéseket és hands-on tréningeket tartok, gyakran külföldi előadók bevonásával is fogimplantátum és esztétikai fogászat témában.

eloado-korut

2015 szeptemberében a Dél-Afrikai Esztétikai Fogászati Akadémia meghívására előadó körutat tartottam 4 nagyvárosban Minimally Invasive Implant and Restorative Dentistry címmel. Októberben az ESCD Cannes-i kongresszusán a kozmetikai fogászat symposiumon tartottam előadást.

2017. februárjában és 2019. márciusában meghívott expert előadóként a DentalXp Las Vegas-i, illetve Fort Lauderdale-isymposiumán tartok előadást.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy esztétikai fogászati munkám elismeréseként beválasztottak az “International Aesthetic Masters 2015” elit előadói csapatába is.

A napi munkám során immár 17 éve nagy hangsúlyt fektetek az esztétikai fogászati és kozmetikai fogászati fotó dokumentációra és a nagyításban történő preparálásra, fogimplantátum műtéti technikák alkalmazására. Emiatt 2015-ben a rendelőt felszereltem egy új csúcs-technológiás Zeiss mikroszkóppal is.

Hitem szerint a magas szintű fogorvosi munka értéket teremt és igen gyakran életminőséget javít, ezt az értéket igyekszem közvetíteni mind a szakma, mind a páciensek felé!

Szeretném mindennapi beavatkozásainkkal is bizonyítani, hogy Magyarországon is lehet világszínvonalú esztétikai fogászati, kozmetikai fogászati valamint fogimplantátummal történő helyreállító munkát végezni.

2018-ban speciális igényű pácienseim kérésére megalapítottam saját „brand”-emet és az erre a célra kialakított új rendelő részleget BODROGI BESPOKE SMILE néven. (https://bodrogi.com)

Tagságok

  • Amerikai Kozmetikai Fogászati Akadémia,
  • Európai Kozmetikai Fogászati Társaság,
  • Nemzetközi Arcesztétikai Akadémia,
  • DentalXP Xpert Presenter (előadó)
  • valamint alapító tag a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémiában.

Fogimplantátumokkal kacsolatos ismereteimet a UCLA (Los Angeles – USA) Master Program in Implantology keretei között szereztem meg, a komplex, funkcionális látásmódot pedig a floridai Dawson Academy for Complex Dentistry curriculum résztvevőjeként alakítottam ki.

ucla-diploma

Kérjen időpontot vagy keressen minket bármilyen felmerülő kérdésével!

Felkészült orvosok és
segítőkész asszisztensek.

1055 Budapest,
Kossuth L. tér 13-15. IV/6.

 

+36 1 312 3727

 

office@smilecenter.hu

Időpontot foglalok