digitalissmiledesign

Digitális Smile Design

Kérjen időpontot vagy keressen minket bármilyen felmerülő kérdésével!

Csúcstechnológiával
tervezzük meg a mosolyát

Büszkék vagyunk, hogy elsők között használjuk Magyarországon a világszinten elérhető legmodernebb technológiát a páciensek kezelésének megtervezéséhez. Ami számunkra a jelen, az más fogászatoknál csupán a jövő. Digitálisan tudunk adatot rögzíteni, tervezni, kiszámítani, látványtervet készíteni.

Dr. Bodrogi Attila, a SmileCenter alapítója és szakmai igazgatója nemzetközileg elismert szakértője és előadója az eljárásnak.

Kérjen időpontot vagy keressen minket bármilyen felmerülő kérdésével!

Mindig is vágyott arra,
hogy önfeledten mosolyoghasson?

Változtassa meg mosolyát a digitális mosolytervezéssel!

A SmileCenterben a digitális mosolytervezés a kozmetikai fogászati kezelések tervezési folyamatának szerves részét képezik. Kezdetben megvizsgáljuk az Ön száját és arcának egészét, figyelembe véve az esztétikát, a szimmetriát, a fogak helyzetét és azt, hogy a fogai hogyan viszonyulnak a többi vonásához. Ezután számos fényképet és videót készítünk a száján belül és kívül.

Ezután mindezen képek alapján digitálisan megtervezzük az Ön legszebb mosolyát, meghosszabbítjuk a fogakat, kiigazítjuk az arányokat, világosabbá tesszük a felszínt, és biztosítjuk, hogy a fogai illeszkedjenek az Ön személyiségéhez, vonásaihoz és természetes módon emeljék ki arcát. A digitális tervezésnek köszönhetően képesek vagyunk vizualizálni és elemezni, hogy pontosan hogyan fog kinézni, miután a kozmetikai fogászati kezelése befejeződött.

Az egész folyamat során nagymértékben bevonjuk, hogy a tervezés tökéletesen illeszkedjen az új mosolyáról alkotott elképzeléseihez. A közösen megalkotott terv lesz a személyre szabott kezelési tervének alapja.

dsd-hangulatkep
intraoralis-scanner-02
Videó lejátszása

MI IS AZ A DIGITÁLIS MOSOLYTERVEZÉS?

A Digitális Smile Design (DSD) vagy digitális mosolytervezés egy olyan modern módszer, ami lehetővé teszi, hogy Ön páciensként részt vehessen mosolya megtervezésében és ki is próbálhassa azt még a kezelések megkezdése előtt. És még ennél is jóval több…

Egy olyan megközelítés, amely az életminőség változtatását, a magabiztosságot és a kisugárzást állítja a középpontba. Az egész konzultációs folyamat és a kezelések is egy, a személyes szempontjaira érzékeny, az igényeire kiváncsi, és a lehető legteljesebb élmény elérését célzó légkörben zajlanak.

Legfejlettebb technológiai háttérrel

A technológiai háttér, amit arra használunk, hogy az arcához leginkább illő mosolyt tervezzük és valósítsuk meg. Pontosan ugyanúgy. Találgatás, próbálgatás és bizonytalanság nélkül.

A folyamat során először felmérjük és digitalizáljuk arcának és szájüregének elemeit. Fényképeket és videó felvételeket készítünk, CBCT illetve röntgenfelvételeket elemzünk és intraorális szkennerrel tapogatjuk le fogait. Ezek mind a készülő mosoly esztétikai minőségéhez és funkciójához adnak hozzá és mindeközben Önt is segítik döntéseiben. Ezeket az adatokat egy mosolytervező szoftverben értékeljük ki, majd kiválasztjuk azokat a fogformákat, amelyek tökéletesen illeszkednek majd arckarakteréhez, személyiségéhez. Egy csapat fogorvos, digitális fogtechnikus és tervező dolgozik egy-egy mosolyterv elkészítésén, így alkalmazzuk a kollektív intelligenciát.

dsd2
dsd1
dsd3
dsd4
dsd5
dsd6
dsd7
dsd8
dsd9
dsd10

Nem bízzuk a véletlenre: mosolypróba

A mosolypróba a folyamatnak azonon része, amit nem csak saját munkánk elősegítésére használunk, hanem arra is, hogy megmutassuk Önnek azokat az eredeményeket, amikre a modern fogászat képes. Ebben a fázisban lesz alkalma látni és átérezni, hogy milyen teljesen elengedni magát és önfeledten mosolyogni!

Együtt hozzuk meg a legjobb döntést!

Lehetőség van ellenőrizni, megváltoztatni, finomhangolni a végeredményt már a kezelés megkezdése előtt. Mérlegelni és megváltoztatni a nyitottságát egyéb kezelési módokkal, például fogszabályozással, illetve egyéb sebészeti beavatkozásokkal kapcsolatban.

Ezután elkészül a kezelési terv, ami lecsökkenti az esélyét, hogy meglepetések érjék a kezeléssorozat közben.

A terv alapján pedig elindul a megvalósulás fázisa, ami követi és időtálló formában kelti életre azt a tervezett mosolyt, amit már kipróbált, megvizsgált és elfogadott, valamint azt az egészséget, funkciót és esztétikát, amit mindenki megérdemelne.

dsd14
dsd15
dsd12
robert

kérjen időpontot vagy keressen minket bármilyen felmerülő kérdésével!

  Ez az űrlap a reCAPTCHA által védve van a robotok ellen. A védelem kapcsán a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.

  1055 Budapest,
  Kossuth L. tér 13-15. IV/6.

   

  +36 1 312 3727

   

  office@smilecenter.hu

  Időpontot foglalok