Fogászati kezelések ára és garanciák

Kérjen időpontot vagy keressen minket bármilyen felmerülő kérdésével!

Árajánlat csakis

Személyes konzultáció után

A SmileCenterben folyó komprehenzív szemléletű munka indokolja, hogy minden páciensünk személyre szabott kezelési tervet kapjon! Ezt minden esetben az első személyes konzultáció alapján készítjük el, ahol tájékozódunk az Ön igényei, szándékai felől és ezeket vetjük össze azokkal a szakmai szempontokkal, melyeket a vizsgálat során észleltünk.

Ezek alapján egyszerű esetben már a konzultáció végén lehetősége van tájékozódni a várható költségek felől, a tervet és árajánlatot kérésére nagyon rövid időn belül átadjuk. Egy konzultáció 15-60 percet vesz  igénybe, ezért kérjük, előre gondolja át tervezett kezelésével kapcsolatos kérdéseit, aggályait, így a rendelkezésre álló időben sokkal hatékonyabban tudunk válaszokat is adni Önnek.

A kétlépcsős konzultáció menete

Az első alkalommal minden páciens esetében szükséges egy panoráma RTG felvétel, melyet itt a rendelőben elkészítünk (amennyiben nem rendelkezik 3 hónapnál nem régebbi másutt készült felvétellel). Abban az esetben, ha fogimplantátum miatt keres bennünket, úgy CBCT felvételt készítünk. Rendelőnk első sorban az esztétikai fogászatra, kozmetikai fogászatra, fogszabályozásra és fogimplantátumokra specializálódott, ezért követjük azt a nemzetközi gyakorlatot, hogy minden komplex kezelési tervhez, főleg smile makeover-hez elkészítünk egy speciális fotó sorozatot, mind “stúdió fotók”, mind úgynevezett intraorális fotók (makro felvételek) formájában. Ezek segítségével készülhet el a mosolytervezés, mely valós információk (arc- és foganalízis) alapján mutatja meg a lehetőségeket a változtatásra. A design (terv) alapján tudjuk elkészíteni a viaszmodellt, valamint az úgynevezett mock up-ot, ami lehetővé teszi, hogy Ön még a kezelések megkezdése előtt pontosan lássa a tervezett végeredményt.

Ilyen alaposságú tervezés és kezelési terv összeállítás komoly felkészültséget és sok időt igényel, emiatt követjük azt a szintén nemzetközi protokollt, hogy a konzultációt két lépcsőben folytatjuk le.

Első alkalom az úgynevezett információgyűjtés (CT, RTG, fotózás, vizsgálat stb.) és második alkalommal történik meg a kezelési terv prezentálása. Az írásos tervet ezen a második megbeszélésen adjuk át Önnek.

A megfelelő szakemberhez küldjük a rendelőn belül

A SmileCenter esztétikai fogászat rendelőjében a kezeléseket illetően munkamegosztás folyik, bizonyos beavatkozásokat csak egyes orvosaink végeznek. Már bejelentkezéskor nagyon fontos megjelölnie, milyen kezelés (probléma) miatt keresi rendelőnket, így a megfelelő szakemberhez kerülhet már első körben is, elkerülve az esetleges újabb konzultáció szükségességét. A rendelőben folyó munka Dr.Bodrogi Attila szakmai irányítása alatt folyik, Ő a felelőse az egyes részfeladatok koordinálásának is.

szakemberek
a-fogaszati-beavatkozasok-szintjei

A fogászati beavatkozások szintjei

Árképzésünket igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a hozzánk bizalommal forduló valamennyi páciens megtalálja a számára megfelelő beavatkozási szintet. Mivel rendelőnk évek óta meghatározó szereplője a hazai esztétikai fogászati és kozmetikai fogászati életnek, beavatkozásainkat 3 alapvető kategóriába soroljuk.

 • PRÉMIUM szintű beavatkozások,
 • XPERT szintű beavatkozások,
 • valamint a BESPOKE beavatkozások.

A PRÉMIUM szintű beavatkozások

A PRÉMIUM beavatkozási szintet kizárólag az úgynevezett Smile Center Certified Dentist végzi, aki egy belső akkreditáció során megfelelt Dr. Bodrogi Attila szakmai igazgató által felállított minőségi követelményeknek, mind szakmai, mind emberi oldalról. Rendelőnk biztosítja a kezelései közben esetlegesen felmerülő kérdések, problémák esetén a szakmai konzultáció lehetőséget Bodrogi doktorral, azonban ezekben a beavatkozásokban ő nem vesz részt aktívan.

AZ XPERT SZINTŰ BEAVATKOZÁSOK

Az XPERT beavatkozások során Dr. Bodrogi Attila munkáját úgynevezett Smile Center Certified Dentist segíti, aki a belső akkreditáció során megfelelt Bodrogi doktor szakmai igazgató által felállított minőségi követelményeknek, mind szakmai, mind emberi oldalról. Bizonyos kezeléseket, melyeknek Dr. Bodrogi Attila nemzetközileg is elismert szakértője (implantáció, csontpótlás, smile makeover, teljes rehabilitáció stb.), kizárólag Bodrogi doktor végez, azonban számos előkészítő, kiegészítő beavatkozás a Smile Center Certified Dentist által kerül kivitelezésre. A kerámia munkák kizárólag a Dental Technician Guild Member által készülnek. A kezelések az Amerikai Kozmetikai Fogászati Akadémia és a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia protokolljai alapján történnek.

A BESPOKE BEAVATKOZÁSOK

A BESPOKE beavatkozások Dr. Bodrogi kizárólagos részvételével történnek speciális, egyedi igényekkel jelentkező páciensek számára. Ez a szint az egyszemélyes figyelem ráfordítás és világszínvonalú szakmai munka ötvözése. Itt minden körülmény és szempont úgy van kialakítva, hogy az megfeleljen az Ön egyedi igényeinek. Mindenre maximálisan szükséges időt fordítja Bodrogi doktor, beleértve a laborral való személyes egyeztetést és kontrollt is. Egyedi igény esetén, a nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően a világ legjobbjainak ítélt Master Ceramist-okat is be tudjuk vonni a kezelésekbe. További részleteket a konzultáción, illetve a www.bodrogi.com oldalon ismerhet meg.

kérjen időpontot vagy keressen minket bármilyen felmerülő kérdésével!

  Ez az űrlap a reCAPTCHA által védve van a robotok ellen. A védelem kapcsán a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.

  Fizetési feltételek és lehetőségek

  Minden beavatkozást a kezelés napján szükséges rendezni. Fogtechnikai hátteret igénylő munkák esetén a teljes összeg 50%-a lenyomatvételkor, a fennmaradó rész pedig a beragasztáskor aktuális.

   

  Fizetés lehetséges Visa, MasterCard és AmericanExpress bankkártyával, illetve készpénzzel.

   

  Az egészségpénztárak többségével szerződésben állunk, így ez a fizetési lehetőség is adott az Ön számára.

  Garanciát vállalunk

  A SmileCenter nagy hangsúlyt fektet az Ön biztonságára, ezért a rendelőben végzett beavatkozások után garanciát vállalunk.

  Garanciaidők kezelésenként

  • Nobel Biocare/Straumann/Megagen AnyRidge implantátum: 10 év garancia
  • Cirkon korona: 3 év garancia
  • Préskerámia korona: 2 év garancia
  • Max korona: 2 év garancia
  • Max Makeover Veneer, Inlay, Onlay: 2 év garancia
  • Fémkerámia korona: 2 év garancia
  • Fotopolimerizációs restauráció: 1 év garancia

  A garancia érvényesítése feltételekhez kötött, melyről részletes tájékoztatást fog kapni az általunk kiadott garancia levélben.

  Kérjen időpontot vagy

  keressen minket
  bármilyen felmerülő kérdésével

  Több ezer sikeresen elvégzett kezelést tudhatunk magunk mögött, amelyek mind dokumentálásra kerültek, így mindig tudunk mutatni Önnek egy olyan mosolyt, amely az Ön problémájához hasonló, sikeres megoldás eredménye.

  1055 Budapest,
  Kossuth L. tér 13-15. IV/6.

   

  +36 1 312 3727

   

  office@smilecenter.hu

  Időpontot foglalok