Kövessen bennünket:

Az ország első Dental Spa rendelője

Prevenció

You are here:
Alt

Ahol más rendelők munkája véget ér, mi ott folytatjuk. Miután kezelése vagy kezelési sorozata befejeződött, mi nem hagyjuk magára. Tudjuk, hogy megelőzni, megőrizni mindig egyszerűbb. Önnek is, nekünk is. Azzal is tisztában vagyunk, hogy minden korosztálynak, férfiaknak és nőknek más és más az igénye, sajátossága.

Ennek érdekében alakítottuk ki a csak ránk jellemző Smile for Life egészségmegőrző programunkat, melynek része a rendszeres szűrés, ellenőrzés és a különböző prevenciós-karbantartó kezelések tudományos elvek szerinti kombinációja. A program alappillére a szájhigiénés profilaxis. Azonban ennek is különböző szintjei vannak az Ön speciális egyedi igényeinek megfelelően.

 

Minimál program

15.000 Ft

Idő szűkében van? 15 perc alatt érezhetően és látványosan megtisztítjuk fogait. 
A kezelés ugyan nem annyira mélyreható, mint Klasszik csomagunk esetében, de lássuk be, néha előfordul, hogy egyszerűen nincs annyi időnk magunkra, mint amennyit szeretnénk.
 Térjen vissza hozzánk egy hónapon belül és Smile For Life kezeléseink közül választása szerint egyikre 15% kedvezményt biztosítunk.

Időtartam: 15 perc

 

Klasszik program

23.000 Ft

Ezen klasszikus programunk keretein belül fogainak tisztaságát speciális Piezon® fogkő-eltávolítással biztosítjuk. A csillogásról pedig polírozással gondoskodunk. Hogy mosolyának ragyogása tartós legyen, szájápolási tanácsokkal is ellátjuk.

Időtartam: 45 perc

 

Gyémántfény Program

27.000 Ft

Egyik legnépszerűbb kezelésünk, mely amellett, hogy kiemelt figyelmet fordít fogai esztétikájára, egészséges fogakat és fogínyt is eredményez. 
A nagy hatásfokú, ám kíméletes Piezon® fogkő-eltávolítást követően a legrejtettebb elszíneződéseket is eltüntetjük fogairól Prophy-EZ Jet készülékünkkel, majd magasfényű gyémántpolírozó pasztával adjuk meg fogainak a megérdemelt ragyogást és fehérséget. A program befejezéseként tudományos vizsgálatokkal is igazolt Hialuronan® géllel állítjuk helyre fogínye egészségét, mialatt Önt dental spa-nkra jellemző shiatsu derék-és hátmasszázzsal kényeztetjük.

Időtartam: 60 perc

 

Big Smoke, avagy csak dohányosoknak

30.000 Ft

A dohányzás jól ismert módon sárgás-barnás árnyalatúra színezi a fogakat. A kifejezetten dohányosoknak kialakított program kombinálja az ultraszónikus Piezon® scalinget, a Prophy-EZ Jet tisztítást és a méltán népszerű gyémántfény-polírozást, hogy eltüntesse a nikotin okozta elszíneződéseket. A kezelés intenzitásának hála szembetűnő lesz az eredmény. Ahhoz azonban, hogy fogai eredeti fehérségét is visszanyerje igen gyakran nélkülözhetetlen a fogfehérítés is. Éppen ezért ajánljuk minden kedves vendégünknek, aki e kombinációt választja, az otthoni fogfehérítést 25% kedvezménnyel. Természetesen a kényeztetés shiatsu masszázs és hialuronsavas fogínykezelés formájában ebből a szépítőcsomagból sem maradhat ki.

Időtartam: 75 perc

SmileCenter — The Dental Spa

  • Cím: 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15. IV/6
  • Email: info@smilecenter.hu
  • Telefon: +36 30 482 6040
  • Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 19:00
    Péntek: 9:00 - 15:00
    Szombat - Vasárnap: zárva